Lag noe ekstra spennende til skalldyrbordet
Det smaksrike krabbekjøttet går godt sammen med andre intense smaker. Denne oppskriften må prøves til neste skalldyrfest.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Det smaksrike krabbekjøttet går godt sammen med andre intense smaker. Denne oppskriften må prøves til neste skalldyrfest.
Les hele sakenEn skalldyrsalat som dette smaker vidunderlig godt, uten de store bestrebelsene.
Les hele sakenKongekrabbe er en eksklusiv råvare, som skinner selv i en så enkel innpakning som her.
Les hele sakenDet er utrolig hvor lite som skal til når du allerede har gode rester etter helgens skalldyrkos. En skalldyrsalat som denne er klar på 10 minutter.
Les hele sakenUte er det definitivt ikke sommertemperatur, og derfor ekstra godt å kunne varme seg på noe annet. Med litt ekstra innsats kan noe så enkelt som en suppe bli til et festmåltid.
Les hele sakenEt nett blåskjell og en boks tomater er i prinsippet det du trenger. Hele prosessen tar bare 15 minutter.
Les hele sakenSurøl er friskt, spennende og leskende, og kan ofte være en fin erstatning til både musserende, rosé- og hvitvin. Dermed er det også en utmerket følgesvenn til fisk og skalldyr, og nå er tiden inne for å teste og nyte denne kombinasjonen.
Les hele sakenByggris og avocado er det som skal til for å gjøre en håndfull reker eller andre skalldyr til et fullverdig måltid. Smaker knallgodt gjør det også.
Les hele sakenPrøv en av disse lettlagete, men svært så velsmakende oppskriftene med denne «nye» delikatessen.
Les hele sakenEnten du har rester etter rekekosen fra helgen eller reker i lake, er denne herlige skalldyrsalaten enkel å lage, og får tennene til å løpe i vann,
Les hele sakenSuppe er også festmat, spesielt en suppe som denne, laget helt fra bunnen og med friske reker og avokadokrem.
Les hele sakenDenne lekre fiskegryten er proppfull av havets delikatesser og en sikker vinner til helgens selskapeligheter.
Les hele sakenFester midt i uka er velkomne, men da må det være enkelt. Det er imidlertid ikke noe å si på smakskraften i dagens festoppskrift.
Les hele sakenÅ samles rundt et velfylt skalldyrsfat er et av de virkelige høydepunktene. Og så er det en så utrolig enkel måte å lage fest på.
Les hele sakenVerdicchio di Matelica er en perle til sjømaten og et veldig godt prisgunstig alternativ til chablis og som følge til sjømaten.
Les hele sakenDet bugner av krabbe i fiskediskene. Be inn til fest og prøv en våre oppskrifter på smaksrikt tilbehør.
Les hele sakenNorges beste kokker lærer deg sine beste oppskrifter og fremgangsmåter for hvordan du blir en mester med verdens beste skalldyr.
Les hele sakenNorges beste kokker lærer deg sine beste oppskrifter og fremgangsmåter for hvordan du blir en mester med verdens beste skalldyr.
Les hele sakenNorges beste kokker lærer deg sine beste oppskrifter og fremgangsmåter for hvordan du blir en mester med verdens beste skalldyr.
Les hele sakenNorges beste kokker lærer deg sine beste oppskrifter og fremgangsmåter for hvordan du blir en mester med verdens beste skalldyr.
Les hele sakenNorges beste kokker lærer deg sine beste oppskrifter og fremgangsmåter for hvordan du blir en mester med verdens beste skalldyr.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele saken
Er dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!
Les hele saken
Bli med på vinmesse med topprodusenter fra Champagne, Tyskland, Italia og mye mer. Du får mulighetene til å smake flere hundre viner fra flere forskjellige land og i mange forskjellige stiler.
Les hele saken
Lær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele saken
Er du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele saken
Engelske viner er noe av det aller heteste på vinfronten, og ikke uten grunn. Denne kvelden blir det både lekre bobler og stille viner i glasset med selveste Master of Wine, Sebastian Bredal.
Les hele saken
Lær det grunnleggende om rødvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Kurset passer for nybegynnere og krever ingen forkunnskaper. Dette er tredje og siste kurset i vår kursserie «Lær mer om vin».
Les hele saken
Den 05. november får du servert spennende historier og 7 viner fra den norske vinimportøren og vinmakeren som har fått høyest mulig utmerkelse i Italia.
Les hele saken
Her finner du både Sassicaia, Biondi-Santi og Soldera Case Basse samt noen andre utenfor allfarvei-italienere.
Cantillon er for mange det ypperste av belgisk surøl, som rives ut av hyllene når de først kommer dit.
Nåe nesten alt er cask strength og nærmere den øvre grensen på 60 prosent, må du ha vannmugga klar. Men først må du stille seg i kø den 11. september.
Blant nyhetene i basis i september er det noen riktig gode øl, sider og brennevin som kan plukkes med på neste polbesøk og inkluderes i neste fårikålmåltid.
Vi snakker om Jura, Bairrada-baga og opprørske bobler.
Denne sørafrikanske hvitvinen har fått mye uønsket oppmerksomhet – men nå er kritikken stilnet – og vinen er et like godt kjøp som alltid.
Les hele sakenI basisutvalget finnes de faktisk to gode brunelloer fra to gode naboer og til supre priser. Så heldige er vi.
Les hele sakenDet er nå vi vil ha kjøttfulle rødviner fra Rhône. Og denne byr på utrolig god valuta for pengene.
Les hele sakenPannekakeoppskriften er gjort litt sunnere, og suppeoppskriften er litt raskere. Ellers er det mye 60-tall over dagens middag.
Les hele sakenÅ skape det nye Napa Valley gjennom fem oppkjøp i løpet av to år, er en storstilt ambisjon, men Carlton McCoy og Lawrence Wine Estates er på god vei. Den største omveltningen er i vinmarkene som alle nå dyrkes biodynamisk.
Les hele saken