Dagens rett

Skinnstekt torsk med kapers og mozzarellabakt tomat

Litt fisk har ingen vondt av. Her får du en smaksrik torskemiddag vi tror du sent vil glemme. Italiensk rødvin skal passe godt til denne flotte retten.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Skinnstekt torsk med kapers og mozzarellabakt tomat

Fremgangsmåte

Legg fisken i en 10 % saltlake i ca.5 min.

Kutt potetene opp i grove terninger og kok de neste ferdige. Bland potetene med tomatene, kapersen, estragonen og olivenoljen smak til med salt og pepper.

Bak grønnsakene i ovnen ved 200 grader i ca. 10 min og tilsett hakket mozarella. Bak videre i 2 min.

Torsken stekes på skinnsiden til varmen trekker helt igjennom fiskekjøttet og skinnet er sprøtt.

Legg grønnsaksblandingen i midten av tallerkenen og legg fisken oppå med skinnsiden opp.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen