Slik er betingelsene for e-postbestilling

Apéritif tilbyr deg å bestille polvarer både for å få varene kjørt hjem til deg eller slik at du kan hente dem selv på et hvilket som helst Vinmonopol. Du kan også lage din egen handleliste dersom du selv vil gå på polet og derved være sikrere på at du få
Redaksjonen
01 November 2013 - 16:00

Hvordan bestille?
Bestilling av varer for postforsendelse, kan gjøres via vår bestilingsfunksjon. Ordren går rett til Vinmonopolet som så sørger for at din ordre effektueres.

Bestilling av varer som du ønsker å hente selv, blir levert til det polutsalget du valgte ved bestilling. Husk at det kan gå opptil en hel uke innen det aktuelle vinmonopolutsalg har mottatt de bestilte varer fra distributøren(e). Normal leveringstid for de sentrale utsalgene er likevel 2 til 3 dager etter at bestilling har funnet sted.

Postforsendelse:
Pakker sendes som servicepakke og tar ca 1-4 dager avhengig av det postnummer den sendes til.

Pris for ordinær postforsendelse:
kr 120,- for 1-6 flasker
kr 170,- for 7-12 flasker
kr 340,- for 13-24 flasker
kr 510,- for 25-36 flasker
kr 680,- for 37-48 flasker
kr 850,- for 49-60 flasker
kr 1020,- for 61-72 flasker
kr 1600,- for 73-96 flasker
Pris vurderes for over bestilling over 96 flasker

Betaling av leveransen kan gjøres med bankkort samt MasterCard, American Express og Visa. Forhåndsbetaling er mulig dersom bestilling gjøres gjennom Vinmonopolets Kundesenter (tlf.: 04560) (kto. nr. 4200 21 16590).

Bruk Pollisten
Du kan selvfølgelig ringe inn bestillingen din, men faren er stor for misforståelser. Derfor bør du satse på vårt bestillingssystem. Pollisten har du allerede tilgang til på våre sider og du kan benytte bestillingsknappen som står ved hvert eneste produkt. Apéritif har tilrettelagt et bestillingsskjema for deg som inneholder alle nødvendige opplysninger.

Har du spørsmål, send oss en mail: aperitif@aperitif.no

Oppdatert: 21. november 2013.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner
+

Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner

Aponiente har ikke bare tre Michelinstjerner, men er også verdens mest bærekraftige restaurant som vekker oppmerksomhet langt utenfor Spanias grenser, og ikke bare for maten.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Grappakongen Poli tenker nytt - igjen
+

Grappakongen Poli tenker nytt - igjen

Ikke bare startet Poli ginbølgen i Italia, de har også laget whisky – nok en gang i en klasse for seg. Men grappa er fortsatt hjertebarnet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik blir pepperkakehuset perfekt
Julemat
Pepperkakehus oppskrift

Slik blir pepperkakehuset perfekt

Det er ikke så vanskelig å lage pepperkakehus når du har en god oppskrift. Her får du både gode tips og maler til husene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Slik lager du god gammeldags skinkestek
Dagens rett

Slik lager du god gammeldags skinkestek

Om du vil vente med ribbe til julaften, kan du tjuvstarte sesongen med skinkestek. Denne oppskriften med klassisk tilbehør som surkål, epler og svisker passer året rundt.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner
+

Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner

Aponiente har ikke bare tre Michelinstjerner, men er også verdens mest bærekraftige restaurant som vekker oppmerksomhet langt utenfor Spanias grenser, og ikke bare for maten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Grappakongen Poli tenker nytt - igjen
+

Grappakongen Poli tenker nytt - igjen

Ikke bare startet Poli ginbølgen i Italia, de har også laget whisky – nok en gang i en klasse for seg. Men grappa er fortsatt hjertebarnet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?
+
Godbiter i pollisten

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?

Ja, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Så enkelt kan du lage chop suey
Dagens rett

Så enkelt kan du lage chop suey

I dag frister vi med oppskriften på en lettlaget kinesiskinspirert rett til middag: Chop suey med kylling

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik blir pepperkakehuset perfekt
Julemat
Pepperkakehus oppskrift

Slik blir pepperkakehuset perfekt

Det er ikke så vanskelig å lage pepperkakehus når du har en god oppskrift. Her får du både gode tips og maler til husene.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her