Slik er betingelsene for e-postbestilling

Apéritif tilbyr deg å bestille polvarer både for å få varene kjørt hjem til deg eller slik at du kan hente dem selv på et hvilket som helst Vinmonopol. Du kan også lage din egen handleliste dersom du selv vil gå på polet og derved være sikrere på at du få
Redaksjonen
01 November 2013 - 16:00

Hvordan bestille?
Bestilling av varer for postforsendelse, kan gjøres via vår bestilingsfunksjon. Ordren går rett til Vinmonopolet som så sørger for at din ordre effektueres.

Bestilling av varer som du ønsker å hente selv, blir levert til det polutsalget du valgte ved bestilling. Husk at det kan gå opptil en hel uke innen det aktuelle vinmonopolutsalg har mottatt de bestilte varer fra distributøren(e). Normal leveringstid for de sentrale utsalgene er likevel 2 til 3 dager etter at bestilling har funnet sted.

Postforsendelse:
Pakker sendes som servicepakke og tar ca 1-4 dager avhengig av det postnummer den sendes til.

Pris for ordinær postforsendelse:
kr 120,- for 1-6 flasker
kr 170,- for 7-12 flasker
kr 340,- for 13-24 flasker
kr 510,- for 25-36 flasker
kr 680,- for 37-48 flasker
kr 850,- for 49-60 flasker
kr 1020,- for 61-72 flasker
kr 1600,- for 73-96 flasker
Pris vurderes for over bestilling over 96 flasker

Betaling av leveransen kan gjøres med bankkort samt MasterCard, American Express og Visa. Forhåndsbetaling er mulig dersom bestilling gjøres gjennom Vinmonopolets Kundesenter (tlf.: 04560) (kto. nr. 4200 21 16590).

Bruk Pollisten
Du kan selvfølgelig ringe inn bestillingen din, men faren er stor for misforståelser. Derfor bør du satse på vårt bestillingssystem. Pollisten har du allerede tilgang til på våre sider og du kan benytte bestillingsknappen som står ved hvert eneste produkt. Apéritif har tilrettelagt et bestillingsskjema for deg som inneholder alle nødvendige opplysninger.

Har du spørsmål, send oss en mail: aperitif@aperitif.no

Oppdatert: 21. november 2013.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Bruk restene fra søndagsmiddagen - det blir kjempegodt
Dagens rett

Bruk restene fra søndagsmiddagen - det blir kjempegodt

Det er ikke så vanlig å bruke lam i pastaretter, men at det er en god ide, er dagens nudeloppskrift inspirert av Øst-Asia, et godt bevis på.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Har skapt moderne vinhistorie av historiske viner
+

Har skapt moderne vinhistorie av historiske viner

Å skape det nye Napa Valley gjennom fem oppkjøp i løpet av to år, er en storstilt ambisjon, men Carlton McCoy og Lawrence Wine Estates er på god vei. Den største omveltningen er i vinmarkene som alle nå dyrkes biodynamisk.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

En klassisk lammestek blir alltid vellykket
Dagens rett

En klassisk lammestek blir alltid vellykket

Mens lammesesongen fortsatt er på topp, benytter vi en hver mulighet til å lage det beste av denne råvaren. Nemlig lammestek.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Nå er sesongen startet: Slik koker du lutefisk
Dagens rett

Nå er sesongen startet: Slik koker du lutefisk

Strever du med lutefiskkokingen? Med denne oppskriften blir resultatet perfekt.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Bruk restene fra søndagsmiddagen - det blir kjempegodt
Dagens rett

Bruk restene fra søndagsmiddagen - det blir kjempegodt

Det er ikke så vanlig å bruke lam i pastaretter, men at det er en god ide, er dagens nudeloppskrift inspirert av Øst-Asia, et godt bevis på.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Har skapt moderne vinhistorie av historiske viner
+

Har skapt moderne vinhistorie av historiske viner

Å skape det nye Napa Valley gjennom fem oppkjøp i løpet av to år, er en storstilt ambisjon, men Carlton McCoy og Lawrence Wine Estates er på god vei. Den største omveltningen er i vinmarkene som alle nå dyrkes biodynamisk.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

To deilige brunelloer på et pol nær deg
+
Godbiter i pollisten

To deilige brunelloer på et pol nær deg

I basisutvalget finnes de faktisk to gode brunelloer fra to gode naboer og til supre priser. Så heldige er vi.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Du kan bare glede deg til å fylle glasset med denne
+
Ukens vin

Du kan bare glede deg til å fylle glasset med denne

Det er nå vi vil ha kjøttfulle rødviner fra Rhône. Og denne byr på utrolig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

By på en smaksrik tacograteng
Dagens rett

By på en smaksrik tacograteng

Denne retten er både smaksrik og lettlaget, og noe alle familiens medlemmer vil sette pris på. Oppskriften får du her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

En klassisk lammestek blir alltid vellykket
Dagens rett

En klassisk lammestek blir alltid vellykket

Mens lammesesongen fortsatt er på topp, benytter vi en hver mulighet til å lage det beste av denne råvaren. Nemlig lammestek.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her