Slik lager du Hollywood-stemning hjemme

Under Golden Globe sist søndag var det denne drinken gleder og sorger ble skylt ned med.

En svært forfriskende miks av Golden Globe-sponsor Moët og noen hjemmelagete ingredienser, toppet med kjølig vodka, fikk festen til å nå nye høyder. Nå kan du teste ut effekten på hjemmebane. Det smaker farlig godt. 

Litt norsk ære også

Og med to norske stjerner medvirkende (om enn i liten grad, men likevel) til at filmene The Revenant (Kristoffer Joner) og The Martian (Aksel Hennie) toppet prisutdelingen, er det ekstra god unnskyldning for å heve glasset. Og ikke minst se fram til premieren på The Revenant som har premiere den 22. januar i Norge.

Drinken er mikset for Moët av stjernebartender Karen Grill som har markert seg som en av LA og Hollywoods heteste navn på barscenen de siste årene. Å få anledning til å lage den offisielle Golden Globe-drinken er et veldig godt bevis på hvor høyt hun verdsettes i et av verdens mest konkurranseutsatte miljøer.

Se våre andre drinkoppskrifter med champagne

Gå ikke glipp av ukens drink - bestill vårt gratis nyhetsbrev 

Moet Ruby Red

Antall porsjoner

1

Tilberedningstid

5 minutter

Ingredienser

2 cl sitronsaft
2 cl estragon-, bringebær- og sitrusshrub
3 cl vodka
7,5 cl Moet Chandon Brut Imperial

Fremgangsmåte

Ha sitronsaft, shrub og vodka over is i et romslig vinglass. Fyll opp med champagne og pynt med frisk estragon og sitronskive. 

Estragon-, bringebær- og sitrusshrub:
1,25 dl bringebærpure
1,25 dl eplesidereddik
2,5 dl rørsukker
1 sitronskallremse
1 kvast estragon
Ha alt i en kjele og kok opp. Ta kjelen av varmen og avkjøl. Ha i en glassbeholder med lokk og oppbevar i kjøleskap. Den holder seg en uke. 

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i mine drinker

Gå til mine drinker »

Forsiden akkurat nå

Slik ble Barcelona et ølmekka

Når noe først får grep i Barcelona, så skjer det raskt. Øl er på kort tid blitt en av de hotteste trendene i verdensbyen. De nye bryggeriene innenfor bygrensene vender derfor blikket hjemover etter å ha gjort seg bemerket utenlands. Les hele saken

Herfra kommer det steinbra viner

Frankens gammelmodige flaskevalg til tross, er innholdet i de beste flaskene med silvaner og riesling noe av det fremste som produseres i Tyskland. Og de historiske “Steinweine” er fortsatt blant regionens beste. Les hele saken

Til toppen