Drikke
Slik lager du perfekte fiskeretter - Matkurs 16. mars

Slik lager du perfekte fiskeretter - Matkurs 16. mars

Profesjonelle kokker lærer deg alle triksene slik at dine fiskeretter blir perfekte - hver gang.
01 Januar 2014 - 16:30

Apéritifs Matkurs er unike. Her er du selv med og lager maten fra bunnen sammen med landets beste kokker. Vi kan love deg at etter dette kurset er du en perfekt fiskekokk. Du lærer alt om de forskjellige metodene profesjonelle kokker bruker for å tilberede fisk.

Kokkene viser forskjellen på rund og flat fisk, hva du kan gjøre med de forskjellige stykningsdelene og hvilke kjernetemperaturer som gjelder for de ulike fiskeartene.

Du får førstehånds erfaring med forskjellige teknikker, behandling av råvarene og temperaturer som kreves for et optimalt resultat. Kokkene lærer deg også fremgangsmåten og triksene for å oppnå beste mulig resultat med ulike tilberedningsmetoder. I tillegg vil du lære flere ulike speketeknikker.

Du skal også være med å lage gode sauser som passer perfekt til fisk. Underveis i kurset vil alle få smake på det som lages sammen med forskjellige garnityrer som kokkene har forberedet. Det vil også bli servert vin som er tilpasset maten.

Kvelden avsluttes med en deilig 3-retters middag hvor man sammen med kveldens læremestere i fred og ro oppsummerer kveldens økt.

Etter dette kurset kan du trylle frem de lekreste fiskeretter og imponere alle i omgangskretsen.

Dette får du oppleve: Deltakende matkurs med Norges ledende kokker.
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Matservering: Ja – smaksprøver underveis i kurset og 3-retters middag avslutningsvis.
Kursavgiften dekker: Se detaljert oversikt nedenfor.

Dato og tid: Mandag 16. mars 2015, kl. 17.30 - ca. 22.30.
Pris: Kroner 1850 pr. person.
Sted: Bølgen & Moi Høvikodden, Henie Onstad Kunstsenter, Sonja Henies vei 31, 1311 Høvikodden.
Kollektivt: Flere muligheter, blant annet buss 151.
Gratis parkering!

OBS: Kun 24 plasser.

  
Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.

Avbestillingsfrist: 03.03.15
Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no.
Les de komplette vilkårene for kjøp av produkter og tjenester fra Apéritif.
Spørsmål? Send en mail.

Kursavgiften dekker følgende:

• Deltakende matkurs (ca. 5 timer)
• Foredrag og veiledning av kokker
• Råvarene under kurset
• Smaksprøver underveis i kurset
• All drikke til bespisning under kurset
• 3-retters middag inkludert drikke
• Lån av utstyr under kurset
• Kurskompendium


Alle matkursene finner du her

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Slik skaper du italienske vibber på middagsbordet
Dagens rett

Slik skaper du italienske vibber på middagsbordet

Når du gratinerer fisk, asparges og tomater med mozzarella, får du en smakfull rett med et hint av italiensk sommer.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Prøv noe nytt med kongekrabben
Dagens rett
Varm kongekrabbe med hvitløk, soyasaus og vårløk

Prøv noe nytt med kongekrabben

Råmarinert kongekrabbe med asiatiske smaker er en super forrett - eller smårett for to.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Er du Lennart-fan, vil du garantert like denne drinken
Ukens drink

Er du Lennart-fan, vil du garantert like denne drinken

Til tross for et litt merkelig navn er denne drinken absolutt en du bør prøve. Med den populære pærelikøren Xante og ingen vodka, blir dette en lettere men fortsatt smakfull utgave av Lennart .

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Her er sommerens beste nyheter av brennevin, øl, sider, sake og alkoholfritt
+
Tester

Her er sommerens beste nyheter av brennevin, øl, sider, sake og alkoholfritt

Noen av dem kan sågar tas med til en strand nær deg, i skyggen under en parasoll eller for å holde myggen unna på fjellhytta eller teltturen.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Slik skaper du italienske vibber på middagsbordet
Dagens rett

Slik skaper du italienske vibber på middagsbordet

Når du gratinerer fisk, asparges og tomater med mozzarella, får du en smakfull rett med et hint av italiensk sommer.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Prøv noe nytt med kongekrabben
Dagens rett
Varm kongekrabbe med hvitløk, soyasaus og vårløk

Prøv noe nytt med kongekrabben

Råmarinert kongekrabbe med asiatiske smaker er en super forrett - eller smårett for to.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Må testes: Spennende britisk nykomling
+
Godbiter i pollisten

Må testes: Spennende britisk nykomling

For hvem kan si nei til lekre bobler, like syrefrisk og mineralsk chardonnay eller en sjarmerende rosevin?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo
+
Ukens vin

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo

Denne hvitvinen hamler opp med (nesten) alt av chablis til sjømat og vegetar - og er friskere enn sine nordeuropeiske brødre.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Pizza er kanskje den beste måten å servere kjøttboller på
Dagens rett

Pizza er kanskje den beste måten å servere kjøttboller på

Om du går for 100 prosent hjemmelaget, eller velger halvfabrikata for noen av elementene, er det tid og energi som avgjør.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Er du Lennart-fan, vil du garantert like denne drinken
Ukens drink

Er du Lennart-fan, vil du garantert like denne drinken

Til tross for et litt merkelig navn er denne drinken absolutt en du bør prøve. Med den populære pærelikøren Xante og ingen vodka, blir dette en lettere men fortsatt smakfull utgave av Lennart .

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her