DAGENS RETT: Rugbrød med medisterkake og bacon

Dagens rett Rugbrød med medisterkake og bacon

Slik lager du julestemning på et øyeblikk

Her får du en smakfull og enkel oppskrift som er perfekt nå i juleinnspurten.

Noen dager før dagen er det gjerne med hektisk enn noen gang i førjulstiden. Da er kjappe løsninger til et velsmakende måltid velkomne. Som dette saftige smørbrødet.

Her finner du alt du trenger av oppskrifter for de neste dagene

Bestill dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Rugbrød med medisterkake og bacon

Antall porsjoner

1

Tilberedningstid

10 minutter

Ingredienser

TIN

2 stk
1 ss

Fremgangsmåte

Stek baconet sprøtt over middels varme i litt smør. Ha i medisterkaker mot slutten slik at de blir gjennomvarme.

Smør rødbetsalat på brødskiva, ha på litt frisk salat, medisterkake og bacon.

Pynt med persille, karse og fiken til slutt.

Andre retter med farse og kjøttdeig

Lyst til å lage juletapas? Her alle oppskriftene du trenger

Slik bruker du opp restene etter julematen

Her finner du alt du trenger som skal til for lykkes med julematen

Kjøtt

Ribbe Pinnekjøtt Kalkun Smalahove 
Drikkeforslag

Fisk

Lutefisk
 Torsk Kveite Sild Rakefisk Tilbehør 
Drikkeforslag

Koldtbord, pålegg og småretter

Pålegg
 Småretter Tilbehør Drikkeforslag  

Julekaker og desserter

Julekaker  Juledesserter Drikkeforslag

Her får du svært så praktiske kokketips

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne. 

Få dagens rett som nyhetsbrev 

 

Sendt inn av

Foto: TINE

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Winemakers dinner 5. juni, Happolati, Oslo

Årets høydepunkt for mat og vinelskere

Den 5. juni inviterer vi til et toppmøte med Alsace-produsent Zind-Humbrecht på en av Oslos hotteste restauranter, Happolati. Fem utsøkte retter følger syv ettertraktete viner, valgt ut av  en av Norges aller dyktigste vinkelnere, Simon Zimmermann. Les hele saken

Til toppen