Når aspargesen er på tilbud, eller bare litt slapp, er det dette du skal lage
Aspargesen blir billigere utover forsommeren, og når den er på tilbud eller bare litt på hell, skal du lage suppe.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Aspargesen blir billigere utover forsommeren, og når den er på tilbud eller bare litt på hell, skal du lage suppe.
Les hele sakenNoe så enkelt som squash surret i bacon og lagt på grillen blir til den mest fristende snacks-middag. Husk lage ekstra stor porsjon.
Les hele sakenFørst og fremst er flesk og duppe veldig godt. At det er raskt å lege skader heller ikke på en onsdag.
Les hele sakenDet er ikke mye som skal til for å endre et ellers så enkelt og greit utgangspunkt til noe helt spesielt.
Les hele sakenTa et dypdykk i fryseren på jakt etter høstens soppfangst. Det gjør dagens middagsoppskrift ekstra smakskrik. Men sopp fra butikken gjør også jobben.
Les hele sakenBrokkoli, rødkål, fetaost og bacon er en innertier-kombinasjon. Her er oppskriften.
Les hele sakenI dag setter vi en sann, italiensk klassiker på menyen. Dagens oppskrift er spagetti carbonara.
Les hele sakenBe inn på en feststemt søndagsmiddag. Her er oppskrfitene på stek, saus, poteter og grønnsaker.
Les hele sakenNoen egg, bacon og sopp, gjerne selvplukket. Ja, da har du det du trenger til et herremåltid .
Les hele sakenEn pai som denne fyller rollen som middag, til lunsj, i matpakken eller om du skal ha med noe til et koldtbord. Bruk en stor eller mange små former, alt etter bruk - og lyst. Og du kan godt bruke rester fra søndagsmiddagen.
Les hele sakenBlomkål, sopp, bacon og ost er ingredienser som gjør seg veldig godt sammen. Oppskriften er dessuten veldig enkel å få til.
Les hele sakenSavoykål er en edlere slektning av hvitkålen og gir denne suppen ekstra smak.
Les hele sakenPoteter, løk og flesk - enklere blir det knapt, men likefullt er dette en smak som (nesten) alle liker. Perfekt mandagsmiddag for både studenter, småbarnsfamilier og alle som bare vil ha noe lettvint og godt.
Les hele sakenBlomkål med ostesaus og bacon er det som skal til for at alle rundt middagsbordet fryder seg i dag. Her er den enkle oppskriften.
Les hele sakenDet blir full fest selv på en tirsdag med denne veldig tradisjonelle oppskriften med fersk torsk.
Les hele sakenIndre Oslo Matforedling gjør det ingen trodde var mulig. Å lage spekemat som på gårdene før i tiden, men altså midt i tjukkeste storbyen. Dog ikke etter norsk tradisjon. Smaken får både privatfolk og kokker til å gå mann av huse i jakten på varene.
Les hele sakenBloody mary er en drink som tåler mye smaker - også bacon.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenEr dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenLær det grunnleggende om rødvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Kurset passer for nybegynnere og krever ingen forkunnskaper. Dette er tredje og siste kurset i vår kursserie «Lær mer om vin».
Les hele sakenLær det grunnleggende om hvitvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Dette kurset passer perfekt for nybegynnere, og krever ingen forkunnskaper. Dette er andre kurset i vår nye kursserie «Lær mer om vin».
Les hele sakenBli med på en helt unik aften med viner fra Albert Bichot. Vinprodusenten som er kjent for sine flotte viner og som blender av P.A. Larsen-vinene fra Burgund.
Les hele sakenSmak noe av det aller beste fra Toscana når Fèlsina inntar hovedstaden den 06. oktober
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenDen 22. september kan du nyte et bredt spekter viner fra en velkjent vinprodusent fra Piemonte.
Les hele sakenDen 11. september inviterer vi til et eksklusivt cocktailkurs hvor du lærer å lage 5 cocktails. Det er begrenset antall plasser – så vær rask!
Les hele sakenNår du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Noen av dem kan sågar tas med til en strand nær deg, i skyggen under en parasoll eller for å holde myggen unna på fjellhytta eller teltturen.
Det er en av de mest interessante vinnyhetene i basis i juli. Men også
Julinyhetene har en rekke sjeldne hvitviner, så om du ikke har fylt opp programmet for sommeren, er et dypdykk i nye vinopplevelser være et forslag å vurdere.
Ethvert feriekjøleskap har plass til en boks med hvitvin - om det så bare er for å bruke til matlaging som damping av blåskjell. Men det er ingen grunn til å redusere bruken til det, for mange hvitvinsbokser inneholder virkelig seriøs vin.
Vannmelon er utrolig godt i sommervarmen, og her er oppskriftene du bare må prøve.
Les hele sakenOg ingrediensene finner du på et pol nær deg.
Les hele saken70 prosent av druene kommer fra toppmarker i La Morra, men prisen er det halve.
Les hele sakenMens GG-rieslingene blir stadig dyrere, er det andre rieslingperler som holder seg på et svært fornuftig nivå, og som er like lagringsdyktige.
Les hele sakenFinn frem knivene og skjerp appetitten, for i dag er det biff til middag.
Les hele sakenDe er dessuten veldig raske å lage.
Les hele saken