By på en skikkelig retro-rett til middag i dag
Det blir full fest selv på en tirsdag med denne veldig tradisjonelle oppskriften med fersk torsk. Som serveres kokt med gulrotstuing og bacon
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Det blir full fest selv på en tirsdag med denne veldig tradisjonelle oppskriften med fersk torsk. Som serveres kokt med gulrotstuing og bacon
Les hele sakenAspargesen blir billigere utover forsommeren, og når den er på tilbud eller bare litt på hell, skal du lage suppe.
Les hele sakenNoe så enkelt som squash surret i bacon og lagt på grillen blir til den mest fristende snacks-middag. Husk lage ekstra stor porsjon.
Les hele sakenFørst og fremst er flesk og duppe veldig godt. At det er raskt å lege skader heller ikke på en onsdag.
Les hele sakenDet er ikke mye som skal til for å endre et ellers så enkelt og greit utgangspunkt til noe helt spesielt.
Les hele sakenTa et dypdykk i fryseren på jakt etter høstens soppfangst. Det gjør dagens middagsoppskrift ekstra smakskrik. Men sopp fra butikken gjør også jobben.
Les hele sakenBrokkoli, rødkål, fetaost og bacon er en innertier-kombinasjon. Her er oppskriften.
Les hele sakenI dag setter vi en sann, italiensk klassiker på menyen. Dagens oppskrift er spagetti carbonara.
Les hele sakenBe inn på en feststemt søndagsmiddag. Her er oppskrfitene på stek, saus, poteter og grønnsaker.
Les hele sakenNoen egg, bacon og sopp, gjerne selvplukket. Ja, da har du det du trenger til et herremåltid .
Les hele sakenEn pai som denne fyller rollen som middag, til lunsj, i matpakken eller om du skal ha med noe til et koldtbord. Bruk en stor eller mange små former, alt etter bruk - og lyst. Og du kan godt bruke rester fra søndagsmiddagen.
Les hele sakenBlomkål, sopp, bacon og ost er ingredienser som gjør seg veldig godt sammen. Oppskriften er dessuten veldig enkel å få til.
Les hele sakenSavoykål er en edlere slektning av hvitkålen og gir denne suppen ekstra smak.
Les hele sakenPoteter, løk og flesk - enklere blir det knapt, men likefullt er dette en smak som (nesten) alle liker. Perfekt mandagsmiddag for både studenter, småbarnsfamilier og alle som bare vil ha noe lettvint og godt.
Les hele sakenBlomkål med ostesaus og bacon er det som skal til for at alle rundt middagsbordet fryder seg i dag. Her er den enkle oppskriften.
Les hele sakenIndre Oslo Matforedling gjør det ingen trodde var mulig. Å lage spekemat som på gårdene før i tiden, men altså midt i tjukkeste storbyen. Dog ikke etter norsk tradisjon. Smaken får både privatfolk og kokker til å gå mann av huse i jakten på varene.
Les hele sakenBloody mary er en drink som tåler mye smaker - også bacon.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele saken
Er dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!
Les hele saken
Lær det grunnleggende om hvitvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Dette kurset passer perfekt for nybegynnere, og krever ingen forkunnskaper.
Les hele saken
Den 26. februar kan du bli med på en unik mat og vinopplevelse. Familia Zabala Martinez henter frem 7 deilige viner og Klosteret disker opp med en 5-retters meny.
Les hele saken
Den 14. februar kan du lære mer og smake 6 deilige musserende viner. En perfekt vinsmaking sammen med noen du er glad i!
Les hele saken
Det er sjelden du får møte en Master of Wine og smake viner som ikke er tilgjengelig i Norge. Denne kvelden vil du ikke gå glipp av.
Les hele saken
Bli med på vinmesse med topprodusenter fra Champagne, Tyskland, Italia og mye mer. Du får mulighetene til å smake flere hundre viner fra flere forskjellige land og i mange forskjellige stiler.
Les hele saken
Spania byr på et bredt spekter av viner og nå har du du muligheten til å smake 8 spennende vinstiler.
Les hele saken
Vil du lære mer om rødvin? Ta med deg en venn eller kom alene og få en god innføring og 8 viner i glasset. Kurset passer for alle uansett forkunnskap.
Les hele saken
Lær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele saken
Er du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele saken
Når du likevel er på polet eller butikken, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Også de andre sterkvintypene som madeira, sherry, rivesaltes og banyuls byr på store smaksopplevelser, for alle budsjetter.
Stopper du opp i taxfreebutikken på neste utenlandsreise, er det en håndfull interessante nyheter du kan plukke med deg hjem - som julegave til deg selv eller andre.
Her er oversikten over årets nye akevitter og de 230 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.
Og ikke minst et romslig vinbudsjett, for toppvinene fra Bordeaux har økte mye i pris bare på ett år.
Det er ikke så vanskelig å lage pepperkakehus når du har en god oppskrift. Her får du både gode tips og maler til husene.
Les hele sakenOm du vil vente med ribbe til julaften, kan du tjuvstarte sesongen med skinkestek. Denne oppskriften med klassisk tilbehør som surkål, epler og svisker passer året rundt.
Les hele sakenJa, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.
Les hele sakenMed 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.
Les hele sakenTempura er japansk friteringsmetode som passer utmerket også for norske råvarer. Og så er det helt topp til alt fra fingermat til forrett, mellomrett eller alene som kveldskos.
Les hele sakenØyvind Lindgjerdet gir deg her forslag til en lekker velkomstdrink med champagne og akevitt og en som passer best til desserten eller etter middagen i sofaen foran peisen.
Les hele saken