Når aspargesen er på tilbud, eller bare litt slapp, er det dette du skal lage
Aspargesen blir billigere utover forsommeren, og når den er på tilbud eller bare litt på hell, skal du lage suppe.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Aspargesen blir billigere utover forsommeren, og når den er på tilbud eller bare litt på hell, skal du lage suppe.
Les hele sakenNoe så enkelt som squash surret i bacon og lagt på grillen blir til den mest fristende snacks-middag. Husk lage ekstra stor porsjon.
Les hele sakenFørst og fremst er flesk og duppe veldig godt. At det er raskt å lege skader heller ikke på en onsdag.
Les hele sakenDet er ikke mye som skal til for å endre et ellers så enkelt og greit utgangspunkt til noe helt spesielt.
Les hele sakenTa et dypdykk i fryseren på jakt etter høstens soppfangst. Det gjør dagens middagsoppskrift ekstra smakskrik. Men sopp fra butikken gjør også jobben.
Les hele sakenBrokkoli, rødkål, fetaost og bacon er en innertier-kombinasjon. Her er oppskriften.
Les hele sakenI dag setter vi en sann, italiensk klassiker på menyen. Dagens oppskrift er spagetti carbonara.
Les hele sakenBe inn på en feststemt søndagsmiddag. Her er oppskrfitene på stek, saus, poteter og grønnsaker.
Les hele sakenNoen egg, bacon og sopp, gjerne selvplukket. Ja, da har du det du trenger til et herremåltid .
Les hele sakenEn pai som denne fyller rollen som middag, til lunsj, i matpakken eller om du skal ha med noe til et koldtbord. Bruk en stor eller mange små former, alt etter bruk - og lyst. Og du kan godt bruke rester fra søndagsmiddagen.
Les hele sakenBlomkål, sopp, bacon og ost er ingredienser som gjør seg veldig godt sammen. Oppskriften er dessuten veldig enkel å få til.
Les hele sakenSavoykål er en edlere slektning av hvitkålen og gir denne suppen ekstra smak.
Les hele sakenPoteter, løk og flesk - enklere blir det knapt, men likefullt er dette en smak som (nesten) alle liker. Perfekt mandagsmiddag for både studenter, småbarnsfamilier og alle som bare vil ha noe lettvint og godt.
Les hele sakenBlomkål med ostesaus og bacon er det som skal til for at alle rundt middagsbordet fryder seg i dag. Her er den enkle oppskriften.
Les hele sakenIndre Oslo Matforedling gjør det ingen trodde var mulig. Å lage spekemat som på gårdene før i tiden, men altså midt i tjukkeste storbyen. Dog ikke etter norsk tradisjon. Smaken får både privatfolk og kokker til å gå mann av huse i jakten på varene.
Les hele sakenBloody mary er en drink som tåler mye smaker - også bacon.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenEr dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenLær det grunnleggende om rødvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Kurset passer for nybegynnere og krever ingen forkunnskaper. Dette er tredje og siste kurset i vår kursserie «Lær mer om vin».
Les hele sakenDen 05. november får du servert spennende historier og 7 viner fra den norske vinimportøren og vinmakeren som har fått høyest mulig utmerkelse i Italia.
Les hele sakenLær det grunnleggende om hvitvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Dette kurset passer perfekt for nybegynnere, og krever ingen forkunnskaper. Dette er andre kurset i vår nye kursserie «Lær mer om vin».
Les hele saken25. oktober inviterer Weber deg til et amerikansk grillkurs. Perfekt for deg som vil løfte grillferdighetene til neste nivå!
Les hele sakenBli med på en helt unik aften med viner fra Albert Bichot. Vinprodusenten som er kjent for sine flotte viner og som blender av P.A. Larsen-vinene fra Burgund.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig kveld når Prinsesse Natalia Giucciardini Strozzi tar med seg sine viner og fascinerende slektshistorie til Son Spa.
Les hele saken18. oktober inviterer Weber deg til Asiatisk BBQ grillkurs. Det er begrenset antall plasser, så vær rask!
Les hele sakenNåe nesten alt er cask strength og nærmere den øvre grensen på 60 prosent, må du ha vannmugga klar. Men først må du stille seg i kø den 11. september.
Blant nyhetene i basis i september er det noen riktig gode øl, sider og brennevin som kan plukkes med på neste polbesøk og inkluderes i neste fårikålmåltid.
Vi snakker om Jura, Bairrada-baga og opprørske bobler.
De beste GG-rieslingene har passert tusenlappen, men noen holder igjen. Fra superparet Carolin og Oliver Spanier får du enorm kraft for drøyt 700 kroner.
Når Agrapart-arven deles på to, er det faktisk blitt en gavepakke til champagneelskerne. Det er en av flere oppdagelser blant septembernyhetene med (og uten) bobler.
Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.
Les hele sakenMed vinregioner som Carnuntum, Eisenberg og Leithaberg og druer som blaufränkisch og zweigelt har Østerrike tatt et stort skritt i retning et rødvinsland å regne med.
Les hele sakenNår mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.
Les hele sakenEn solid og smaksrik rødvin til 200-lappen er velkomment bidrag til etter-ferie-økonomien.
Les hele sakenBlåskjell er hverdagsluksus og hurtigmat i et og samme nett. Prøv denne velsmakende oppskriften.
Les hele sakenLammefilet er en eksklusiv, men svært enkel råvare å ha med å gjøre. Bare pass på å ikke steike den for mye. Her er oppskriften.
Les hele saken