Enkle desserter kan også by på store smaksopplevelser. Nå midt i bærsesongen er smaken på bærene så god at de trenger ikke mye tilbehør eller behandling - men denne smuldrepaien er så god at den er unntaket.
Ukens kake

Foto: (Dansukker.no)
Sommerens beste dessert lager du på grillen
Smuldrepai og dine favoritter blant sommerens bær får følge av en kaldrørt vaniljekrem - også den hjemmelaget.
Aase E. Jacobsen
24 Juli 2025 - 11:00
Grillet bærpai

Fremgangsmåte
- Bland sammen alle ingrediensene til smuldrepaien.
- Fordel bærene i doble folieknytter og strø over smuldrepai. Ikke lukk folieknyttene helt.
- Grill bærpaiene på grillen i ca. 10–15 minutter, gjerne på høy temperatur og under lokk.
- Paiene kan også fylles i små ovnsformer og stekes i ovn på 200 °C varmluft i ca. 15–17 minutter.
- Kaldrørt vaniljekrem:
- Visp eggeplommer, sukker, sirup og vaniljesukker luftig.
- Pisk fløten stiv i en annen bolle og vend den inn.
- Server paiene varme eller lune med vaniljekrem.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 POENG
-
86 POENG
-
ItaliaVolum: 0.75 l Pris: 185.90 kr Bestillingsutvalget85 POENG
Forsiden akkurat nå