Sommerlig spekemat

Grønnsaker er en naturlig del av garnityret som skal til for gi en balansert opplevelse av spekematen. Øl er naturlig å servere til dette, men vi gir deg også et tips til en deilig frisk hvitvin fra Italia.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

NB!
Vi gjør oppmerksom på at utsendelsen av Dagens rett på e-post har tatt en kort sommerpause. Dette for at din e-postkasse ikke skal fylles opp mens du er på ferie. Utsendelsene vil starte opp igjen 8. august.

Sommerlig spekemat

Fremgangsmåte

Legg vekselsvis spekemat, salat og biter av frukt og grønt på et fat. Det er best å vente til rett før servering, slik at spekematen ikke blir for fuktig.

Potetvafler:
Smelt TineSmør, og la det avkjøle litt. Riv rå poteter og klem ut litt av potetvannet. Bland inn gressløk, persille, ost, salt og pepper. Drypp til slutt smøret over, og rør det inn i potetmassen.

Smør vaffeljernet godt med smør, og klem ut litt potetmasse i jernet i normal vaffeltykkelse. Stek vaflene i ca. 10 minutter. Server med TINE Seterrømme og TineSmør.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen