Guide
                                                                            Spekemat tips oppskrifter
 
                Rømmegrøt til spekemat
 
                Fremgangsmåte
- Kok rømmen under lokk i ca. 2 minutter. Rør inn halvparten av melet og kok opp.
- La det koke kraftig slik at smøret kommer frem. Skum av smøret og rør inn resten av melet. Spe med melken, gjerne en blanding av søt og syrnet melk.
- Smak til med salt og server grøten med smørøye, sukker og kanel.
Spekemat, flatbrød og rømme serveres gjerne etter rømmegrøten.
Drikke som passer til denne oppskriften
- 
                    
                    87 POENG
- 
                    
                    87 POENG
- 
                    
                    87 POENG
- 
                    
                    86 POENG
- 
                    
                    84 POENG
Forsiden akkurat nå
                     
                 
                 
                                 
                                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                