Når du vil ha noe ekstra godt - og sommerlig: Lag en fyldig aspargessalat til spekeskinka
Spekeskinke til aspargessalat er en favoritt i den lyse årstiden. Som kan nytes når som helst.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Spekeskinke til aspargessalat er en favoritt i den lyse årstiden. Som kan nytes når som helst.
Les hele sakenNår du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Les hele sakenKoldtbord er ingen kunst med de herlige oppskriftene du finner her.
Les hele sakenApéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.
Les hele sakenEnten du skal kose deg på fjorden, i parken eller i hagen sankthansaften, Apéritif gir deg de beste tipsene og oppskriftene.
Les hele sakenEnten du skal feire sommeren, bursdag eller bare be noen venner på et hyggelig lag, er spekemat - lettvint og godt som det er, bedre egnet enn det meste.
Les hele sakenDet mest klassiske følget til nyttårskalkunen av alle er waldorfsalat. Her får du tre forskjellige oppskrifter.
Les hele sakenLag en ny førjulstradisjon i år, be til et rikholdig sildebord med retter du enkelt lager selv. Oppskrifter og drikkeforslag får du av oss.
Les hele sakenPimms no 1 er britenes favoritt blant sommerlige drinker. Og det forstår du raskt når du smaker på denne lettmiksete klassikeren.
Les hele sakenGjør noe nytt ut av de mange juledelikatessene og inviter på norsk juletapas.
Les hele sakenMed så mange smaker som et koldtbord representerer må du velge drikkefølget med omhu.
Les hele sakenSelvgjort er velgjort, og det er langt enklere å lage delikat pålegg selv. Se de gode oppskriftene her.
Les hele sakenOg siden det bugner med ferdig paideig i butikkhyllene, er du snart i mål.
Les hele sakenFølger du denne oppskriften, blir syltelabber plutselig noe alle liker.
Les hele sakenEgg smør og salt er alt du trenger for suksess. Med disse enkle grepene får du saftig og fløyesmyk eggerøre som smaker himmelsk.
Les hele sakenPerfekt nå som festsesongen står for dør og vi alle har behov for litt uanstrengt luksus.
Les hele sakenSild bør vi spise mye oftere. Ikke bare fordi det er så sunt, men først og fremst fordi det er sabla godt og lettvint midt i uka. Og kanskje har du allerede laget sil til jul, da er det nå du skal teste den.
Les hele sakenDen er super som en smårett alene - eller som del av et tapasbord, for det er lov å kose seg selv om det bare er familien til bords.
Les hele sakenHar du fortsatt en juleribbe i kjøleskapet eller rett og slett ikke er gått lei ennå, er dette løsningen: Glasert tapasribbe. Nam.
Les hele sakenKoldtbord er en god løsning for store og små anledninger. De beste oppskriftene finner du her.
Les hele sakenFiskediskene tilbyr nå nyrenset krabbe året rundt. Og prisen tillater å lage krabbefest selv midt i uka. Med denne oppskriften blir krabbe ekstra mettende samtidig som du drøyer råvaren.
Les hele sakenGod sild hører hjemme på et hvert koldtbord, og den aller beste lager du selv. Her finner du de gode oppskriftene - også noen utradisjonelle.
Les hele sakenVenteboller fungerer på voksne også , spesielt når de er så smaksrike som disse og ikke minst om de får følge av noe godt og friskt i glasset.
Les hele sakenI Bulgaria og Tyrkia serveres de som forrett, og de er perfekte som tapas eller på et koldtbord. Du trenger bare litt spekepølse og brød og så er du i mål.
Les hele sakenHer får du oppskrift på en kjempegod pai med spinat og bacon som kommer til å bli din nye favoritt.
Les hele sakenDenne klassikeren som finnes i 239 polutsalg er i ny årgang som skapt for koldtbord og buffeter. Akkurat det du trenger nå.
Les hele sakenEnten du satser på et bugnende koldtbord eller bare noen munnfuller til festen, kan du ha glede av disse fristende oppskriftene.
Les hele sakenDen store festdagen nærmer seg og fortjener selvfølgelig et skikkelig festmåltid slik som disse lekre rettene som også kan brukes på et koldtbord.
Les hele sakenHvit bordeaux med struktur til en rimelig penge er ikke hverdagskost. Men det kan det bli med denne vinen som også gjør rent bord til festmaten.
Les hele sakenMed disse lettlagete og ikke minst velsmakende rettene blir MGP-festen en suksess. Spesielt om du også går for drinkene vi foreslår.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenBli med på en unik reise gjennom tiden, hvor du får sjansen til å smake på en sjelden samling Rioja-viner helt tilbake til 1964 fra det verdensberømte vinhuset.
Les hele sakenDen 22. september kan du nyte et bredt spekter viner fra en velkjent vinprodusent fra Piemonte.
Les hele sakenDen 11. september inviterer vi til et eksklusivt cocktailkurs hvor du lærer å lage 5 cocktails. Det er begrenset antall plasser – så vær rask!
Les hele sakenBli med på en sommerkveld fylt med 9 deilige viner i glasset og strålende stemning, ledet av entusiastiske Kristine Sandsleth. Dette vil du ikke gå glipp av!
Les hele sakenI spesialpolet i juni må ølnyhetene spille annenfiolin.
Mens Diebolt-Vallois byr på det lekreste av chardonnay fra utfordrende 2017, fortsetter Gimonnet sin seiersmarsj med samme drue. Men britene gjør seg også bemerket.
Blant de drøyt 300 rosévinene vi har testet det siste året, for det meste årgang 2024 og 2023, finner du garantert noe for din smak og ditt budsjett. Også de beste rosevinene under 200 kroner hvor noen er latterlig billige.
Når du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Vi snakker vellagret sherry, men også historiske sørfranske sterkviner. Samt drikke som passer perfekt inn i mai
Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.
Les hele sakenDu har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.
Les hele sakenMaster of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.
Les hele sakenDenne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.
Les hele sakenI denne oppskriften kan du bruke enten makrell eller småørret. Begge smaker sommerlig med dette tilbehøret.
Les hele sakenI spesialpolet i juni må ølnyhetene spille annenfiolin.
Les hele saken