Brennevin
Spenstig epledrøm til VM

Spenstig epledrøm til VM

Denne helgen kaster verdens beste skiflyvere seg ned mot nye verdensrekorder i Vikersund, og da er det perfekt med en het drink som passer for så vel unge som gamle.
Redaksjonen
24 Februar 2012 - 12:25

Ingenting er så stort i hoppverdenen som årets VM i skiflyging i Vikersund og det er flott å kunne vise frem vinteren i Norge for de mange besøkende, for den er virkelig et flott skue. Det er bare synd at det skal være så bitende kaldt.

Vi har en tradisjon med å heie frem våre hopphelter ved at hele familien reiser til bakken med norske flagg, noe godt i matpakka og hvorfor ikke også noe godt og varmt på termosen?

Flere deilige varmende drinker finner du her

Endelig begynner det å bli lett å få tak i eplejuice av god kvalitet over det ganske land, og det er nettopp en herlig og forfriskende norsk eplejuice med god syre som er utgangspunktet for denne fristelsen.

Får du tak i juice av Aroma- eller Gravensten-epler er disse de beste å bruke til denne drinken.

Apéritif har kåret Norges beste eplejuice

Du kan godt servere denne drinken helt uten alkohol til de minste, men da bør du kanskje ha litt sukker tilgjengelig for å søte den krydrete varme drinken.

For de voksne har vi tilsatt en deilig likør basert på pære og cognac.

Varmende drinker til After ski kan du lese mer om her

Er du interessert i drinker og drinkoppskrifter? Nå kan du enkelt ta vare på alle dine oppskrifter online.

Les flere ukens drinker

Vi i Apéritif ønsker deg en riktig god helg! 

Her finner du Apéritifs Bartender med mange flotte drinkoppskrifter.

Nå kan du gratis få Ukens drink som e-post. Se lenger ned for mer info.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Bartender

Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her

Ukens drink som e-post er en tjeneste fra aperitif.no, og selvfølgelig gratis. Hver fredag får du som abonnerer på Ukens drink en e-post med helgens lekreste drink - rett i e-postkassen din.

Xanté Hot Apple

Fremgangsmåte

Varm opp eplejuicen til kokepunktet sammen med en kanelstang.

Hell over i en kopp eller varmebestandig glass og tilsett likøren.

Bruk en kanelstang til å røre rundt med og server rykende varm.

Flere rykende hete drinker finner du her

Tips: Bruk en eplejuice av god kvalitet til denne drinken. Her har vi brukt en ufiltrert eplejuice med god balanse mellom syre og sødme.

Råvare:

Sendt inn av Maxxium

Vurder oppskriften
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Bruk restene fra søndagsmiddagen - det blir kjempegodt
Dagens rett

Bruk restene fra søndagsmiddagen - det blir kjempegodt

Det er ikke så vanlig å bruke lam i pastaretter, men at det er en god ide, er dagens nudeloppskrift inspirert av Øst-Asia, et godt bevis på.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Har skapt moderne vinhistorie av historiske viner
+

Har skapt moderne vinhistorie av historiske viner

Å skape det nye Napa Valley gjennom fem oppkjøp i løpet av to år, er en storstilt ambisjon, men Carlton McCoy og Lawrence Wine Estates er på god vei. Den største omveltningen er i vinmarkene som alle nå dyrkes biodynamisk.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

En klassisk lammestek blir alltid vellykket
Dagens rett

En klassisk lammestek blir alltid vellykket

Mens lammesesongen fortsatt er på topp, benytter vi en hver mulighet til å lage det beste av denne råvaren. Nemlig lammestek.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Nå er sesongen startet: Slik koker du lutefisk
Dagens rett

Nå er sesongen startet: Slik koker du lutefisk

Strever du med lutefiskkokingen? Med denne oppskriften blir resultatet perfekt.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Bruk restene fra søndagsmiddagen - det blir kjempegodt
Dagens rett

Bruk restene fra søndagsmiddagen - det blir kjempegodt

Det er ikke så vanlig å bruke lam i pastaretter, men at det er en god ide, er dagens nudeloppskrift inspirert av Øst-Asia, et godt bevis på.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Har skapt moderne vinhistorie av historiske viner
+

Har skapt moderne vinhistorie av historiske viner

Å skape det nye Napa Valley gjennom fem oppkjøp i løpet av to år, er en storstilt ambisjon, men Carlton McCoy og Lawrence Wine Estates er på god vei. Den største omveltningen er i vinmarkene som alle nå dyrkes biodynamisk.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

To deilige brunelloer på et pol nær deg
+
Godbiter i pollisten

To deilige brunelloer på et pol nær deg

I basisutvalget finnes de faktisk to gode brunelloer fra to gode naboer og til supre priser. Så heldige er vi.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Du kan bare glede deg til å fylle glasset med denne
+
Ukens vin

Du kan bare glede deg til å fylle glasset med denne

Det er nå vi vil ha kjøttfulle rødviner fra Rhône. Og denne byr på utrolig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

By på en smaksrik tacograteng
Dagens rett

By på en smaksrik tacograteng

Denne retten er både smaksrik og lettlaget, og noe alle familiens medlemmer vil sette pris på. Oppskriften får du her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

En klassisk lammestek blir alltid vellykket
Dagens rett

En klassisk lammestek blir alltid vellykket

Mens lammesesongen fortsatt er på topp, benytter vi en hver mulighet til å lage det beste av denne råvaren. Nemlig lammestek.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her