Glühwein
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
Sendt inn av Apéritif
Foto: MKucova
Honningtoddy
Ingredienser
Fremgangsmåte
Bland ingrediensene, unntatt vannet, i et høyt glass som tåler varme. Rør om med en langskaftet skje, og fyll opp med varmt vann.
Sendt inn av Apéritif
Foto: GreenArtPhotography
Jägerte
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
Bland teen med alkoholen i en forvarmet mugge, eller et varmebestandig glass. Server drikken straks, og la hver enkelt sukre etter smak.
Sendt inn av Apéritif
Foto: Jarvna
Varme føtter
Ingredienser
Fremgangsmåte
Sendt inn av Apéritif
Foto: pjohnson1
Vodkagrogg
Ingredienser
Fremgangsmåte
Bland ingrediensene i en kjele, og varm opp, skal ikke koke. Hell over i et krus eller et glass som tåler høy temperatur, og server straks.
Sendt inn av Apéritif
Foto: ozgurkeser
Varmende appelsinmelk
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
Sendt inn av Apéritif
Foto: asab974
Solbærtoddy pluss
Ingredienser
Fremgangsmåte
Bland solbærsaften med konjakken i et stort varmebestandig glass. Hell i varmt vann, og server straks. En god drikk når man brygger på forkjølelse.
Sendt inn av Apéritif
Foto: woolzian
Whiskytoddy
Ingredienser
Fremgangsmåte
Sendt inn av Apéritif
Foto: bhofack2
Kryddersterk varmer
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
Hell rødvin, muscatell, Vermouth og angostura i en stor gryte og varm det opp langsomt. Tilsett rosiner, appelsinskall, kardemomme, nellik, finhakket syltet ingefær og kanelstang. Når drikken er varm (må ikke koke) tilsettes sprit, sukker og mandler. Varmes opp og serveres rykende varm.
Sendt inn av Apéritif
Foto: ChamilleWhite
Hjertevarmer
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Sendt inn av Apéritif
Krambambuli
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
Kok opp vannet. Legg tebladene i en kanne, og hell det kokende vannet over. La trekke i 5 minutter. Varm raskt opp rødvin med sitronskall, sitronsaft, kanel, og sil deretter teen i vinen. Sett den varme kjelen på et et egnet serveringsbord. Legg sukkerbitene i en sil, hold den over gryten, hell på cognac og tenn på. Når sukkeret har smeltet og rent ned i krambabulien, er drikken ferdig. Serveres i glass som tåler varme.
Sendt inn av Apéritif
Foto: artisteer