Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
800
g
filét av hyse med skinn
Appelsinsaus
Kok villris og vanlig ris etter anvisning på pakken.
Fjern alle bein i fiskefileten og børst skinnet godt. Skjær den i serveringsstykker og stek den med skinnsiden ned.
Rens og skjær grønnsakene i strimler eller biter. Kok dem møre i lettsaltet vann eller fiskekraft/buljong.
Bland sammen grønnsaker, ris og olivenolje og la det stå i 5 minutter.
Appelsinsaus:
Stek løken i olivenolje. Tilsett appelsinjuice, fiskekraft og korianderfrø. Kok inn til om lag det halve. Jevne sausen med maisennamel om nødvendig. Sil sausen og smak til med salt og pepper.
Server den stekte fisken med appelsinsausen, grønnsakrisen og gjerne litt brød i tillegg.
Sendt inn av
Eksportutvalget for fisk
Foto: Alf Börjesson
Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.
Her
kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn
her
.
Dagens rett på MMS
Skriv
Dagens
og send til
2004
, og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du
Dagens stop
og sender til
2004
.