Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Stekt makrell med krydderkokt rabarbra
Antall porsjoner
4
Ingredienser
8
stk
litt
litt
smør/olje til steking
Krydderkokt rabarbra
3
stilker
2
dl
1
dl
2
stk
1
stk
1
ts
1
ts
Tilbehør
Fremgangsmåte
Krydderkok rabarbraen først. Kok vann, sukker og krydder i 5 minutter. Legg i rabarbraen og kok opp. Sett til side og la rabarbraen avkjøle i laken.
Fjern mest mulig bein fra makrellfiletene, skyll og tørk dem. Dryss med salt og pepper og stek dem med skinnsiden ned først. Server de nystekte makrellfiletene med rabarbraen og litt av laken.
Nykokte poteter med litt balsamicoeddik over er godt tilbehør.
Sendt inn av Eksportutvalget for fisk
Foto: Alf Börjesson
Drikke som passer til denne oppskriften

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.
Her
kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn
her
.