Storstilt feiring av kokeboka og eplemosten

Storstilt feiring av kokeboka og eplemosten

Bli med på utdeling av prisen for Beste norske kokebok og Norges beste eplemost, få spennende smaksprøver og vinn bokpakke til kr 2000 - helt gratis!
Aase E. Jacobsen
26 November 2012 - 11:28

Mandag 26. november er Det Norske Teatret/Kafe Løve stedet for spennende smaksprøver og interessante samtaler når prisen for Beste norske kokebok 2012 og Norges beste eplemost 2012 skal deles ut.

Det er gratis adgang, og vi trekker fem bokpakker bestående av årets finalister til en verdi av kr 2000 blant de påmeldte!

• FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Gå til påmeldingslenken her

Beste norske kokebok kåres

For femte år på rad hedres de norskproduserte kokebøkene med en egen konkurranse, og nivået på kokebøkene er høyere enn noen sinne.

På Det Norske Teatret/Kafe Løve får du denne dagen møte alle de fem finalistene i den store konkurransen Beste norske kokebok, samt fjorårets vinner.

Du kan diskutere mat med de berømte forfatterne, og samtidig få lekre smakebiter fra kokebøkene.

Bak kåringen Beste norske kokebok står Apéritif og Norli, og det blir rikelig anledning til å studere kokebøker på Norlis kokebokstands denne kvelden.

Dette er årets beste kokebøker

Beste norske kokebok 2011 var...

Norges beste eplemost

Vi nøyer oss ikke bare med å feire kokeboken denne kvelden, for Apéritif og Norsk Eplefest kårer også Norges beste eplemost 2012 under arrangementet.

Seks finalister er valgt ut blant i nærmere 80 påmeldte eplemoster av et panel bestående av landets fremste bartendere, vinkelnere og kokker.

Du får selvfølgelig mulighet til å smake på de seks eplemostene som kom til finalen.

 Dette er Norges beste eplemoster 2012

Dette er fjorårets beste eplemoster

Vinn bokpakke til kr 2000 og mye mer

Under denne smakfulle kvelden står det opplevelser i kø for alle deltakerne. 

Bli med på dette gratis arrangementet og vær med i trekningen av fem bokpakker med de rykende ferske kokebøkene til en verdi av kr 2000!

Du vil også finne en rekke gode tilbud på Det Norske Teatret denne mandagen, så hvorfor ikke starte julehandelen allerede nå?

Vi vil også få besøk fra en rekke andre spennende aktører på matfronten – slik som Stange og  Kolonihagen.

Etter en lang ettermiddag kan vi selvfølgelig friste med en perfekt avslutning på Kafé Løve som har satt opp en fireretters spesialmeny for kvelden.

• FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="program">Hele menyen og det komplette programmet

Som deltaker får du:

• Fri inngang til arrangementet på Det Norske Teatret
• Møte forfatterne bak årets beste kokebøker
• Gode tilbud fra utstillerne
• Smaksprøver av retter fra kokebøkene og eplemostene
• Deltakelse i trekningen av fem bokpakker til en verdi av kr 2 000,-

Jeg melder meg på (klikk)

Tid: Mandag 26. november 2012, kl. 16.00 - 19.00
Pris: Gratis!
Sted: Det Norske Teatret, Kristian IV's gate 8, 0164 Oslo

Arrangementet er et samarbeid mellom Apéritif, Norli og Norsk Eplefest.

Storstilt program

Ikke bare kan du møte dine kokkehelter og favorittprodusenter av eplemost denne dagen, men du kan også la deg friste av smaksprøver fra Stange og Kolonihagen - og mye mer.

Det blir musikkinnslag, vi får besøk fra Moods of Norway, og selvfølgelig høytidig overrekkelse av prisene.

Hele programmet for dagen og hvem du får møte finner du ved å klikke på denne lenken:

Program for dagen og utstillere

Spesialkomponert gourmetmeny

Kokkene ved Kafe Løve har latt seg inspirere av smaken av norske epler for kvelen.

Fra klokken 19.00 og utover kvelden kan du nyte en fireretters spesialkomponert meny som du finner nedenfor.

Klikk her for bordbestilling

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Når du ikke er helt klar for å ta farvel med sommeren
+
Ukens vin

Når du ikke er helt klar for å ta farvel med sommeren

Denne hvitvinen er både aromatisk og syrefrisk og med nok fylde til å følge augustmenyen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Mais i sesong og hvitvin fra Spania som sammen drar deg baklengs inn i fuglekassa
+
Mat og vin i kombinasjon

Mais i sesong og hvitvin fra Spania som sammen drar deg baklengs inn i fuglekassa

Med slike råvarer og flasker er det lett å holde løftet. Bare prøv selv.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Gjør som Khadija: Lag denne velsmakende retten med rødkål og feta til lunsj, middag eller kvelds
Dagens rett

Gjør som Khadija: Lag denne velsmakende retten med rødkål og feta til lunsj, middag eller kvelds

Khadija Mohamud en en svensk matblogger/influenser som deler av sin kunnskap om matlaging fra sin oppvekst i Somalia. Deriblant denne enkle, men utrolig gode kombinasjonen av rødkål og feta.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Lag biffen som i Provence - superenkelt og supergodt
Dagens rett

Lag biffen som i Provence - superenkelt og supergodt

Marinaden er rett og slett tapenade - olivenpure - som får godgjøre seg med kjøttet før det går på grillen som et grillspyd. Må prøves.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Når du ikke er helt klar for å ta farvel med sommeren
+
Ukens vin

Når du ikke er helt klar for å ta farvel med sommeren

Denne hvitvinen er både aromatisk og syrefrisk og med nok fylde til å følge augustmenyen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Mais i sesong og hvitvin fra Spania som sammen drar deg baklengs inn i fuglekassa
+
Mat og vin i kombinasjon

Mais i sesong og hvitvin fra Spania som sammen drar deg baklengs inn i fuglekassa

Med slike råvarer og flasker er det lett å holde løftet. Bare prøv selv.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

God burgund finnes også på ditt nærmeste pol
+
Godbiter i pollisten

God burgund finnes også på ditt nærmeste pol

Og det til det som i dag må kalles en svært gunstig pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Under radaren: gunstig priset chenin signert mestere
+
Ukens vin

Under radaren: gunstig priset chenin signert mestere

Denne nyheten snek seg unna all oppmerksomhet i juli, men noen pol har kjent sin besøkelsestid, og det er fortsatt vin på lager.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Smak høstens beste viner og finn din favoritt!
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo

Smak høstens beste viner og finn din favoritt!

Den 08. september kan du få servert 8 deilige viner i glasset og strålende stemning, ledet av entusiastiske Kristine Sandsleth. Dette vil du ikke gå glipp av!

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Gjør som Khadija: Lag denne velsmakende retten med rødkål og feta til lunsj, middag eller kvelds
Dagens rett

Gjør som Khadija: Lag denne velsmakende retten med rødkål og feta til lunsj, middag eller kvelds

Khadija Mohamud en en svensk matblogger/influenser som deler av sin kunnskap om matlaging fra sin oppvekst i Somalia. Deriblant denne enkle, men utrolig gode kombinasjonen av rødkål og feta.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her