Superkjekk boks

En gammel kjenning er kommet i boks, og den er absolutt verd å ta med seg på høstferie - eller bare hjem til middagsbordet.

Nå kan du gratis få Ukens vin som e-post . Se lenger ned for mer informasjon.

Aase Jacobsen Foto: Eva Brænd

Det er sjelden jeg lar meg imponere av boksviner, men når en vellaget vin som den tidligere basislistevinen Barone Ricasoli Formulae 2013 (45268) (for 3 liter) fra Barone Ricasoli havner i treliters plastpose, må jeg la meg overbevise - og ikke en gang motstrebende. For en vellaget saftig sangiovese med lett modning og fin bløthet er ikke bare godt, men så utrolig kjekt å ha stående.

Skapt for kjøkkenet
Og trøsten for oss som er livredd for tilsig av oksygen eller plastsmak, er at den blir ikke værende i boksen veldig lenge. Den er nemlig som skapt for norske kjøkkeneksperimenter av 2006 med sin hang til italienske avstikkere. Pasta , pizza, risotto , polenta , carpaccio , sandwicher med kylling, spekeskinke eller parmesan, og så videre.

Flaskeversjonen som har vært ute av sirkulasjon en stund, er nå kommet i ny og superfersk og tiltalende 2005-utgave . En forsmak på hvordan boksen vil bli når 2004 er utsolgt. Altså ingen grunn til bekymring.

Bestill Ukens vin med en gang
Ønsker du å bestille Ukens vin trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen.
Campo Ceni 2008 (13963) (for 75 cl)
Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter.
 

Ukens vin på mobilen - som MMS, SMS og WAP

Ukens vin på MMS: Send UKENS til 2004 , og du mottar Ukens vin - med bilde og fyldig tekst - én uke før publisering. Les mer her (klikk)

Ukens vin på SMS: Send VARSLE UKENSVIN til 1986 , og du mottar Ukens vin som kortfattet tekstmelding til din mobiltelefon hver uke. Les mer her (klikk)

Ukens vin på WAP: Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Ukens vin som e-post:
Hver tirsdag , altså én dag før alle andre kan lese om den, får du som abonnerer på Ukens vin en e-post rett i postkassen din. Selvfølgelig helt gratis .
Les mer her (klikk) eller gå helt nederst på siden:

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen