Nyhetene på polet januar 2009

Selv om en frisk riesling ikke er det første du tenker på når gradestokken er på "gærne sia", er det faktisk det beste Vinmonopolet har å by på blant nyhetene i januar. Men flere av dem fungerer utmerket også på vinterlige matbord. Dessuten er det flere gode røde kjøp, om ikke blant de mest komplekse og lagringsdyktige vinene. Men derimot viner som passer svært så godt til en slunken januarlommebok.

Aase E. Jacobsen Foto: Gunnar Mjaugedal

Slik ble testen gjennomført
Nyhetene som er i salg fra og med 10. januar 2009 er smakt i forbindelse med Vinmonopolets presentasjon. Smakingene hos Vinmonopolet gjennomføres delvis (og valgfritt) blindt.

Apéritifs smaker, Aase E. Jacobsen, vurderer derfor (på en skala fra fem til en) kvaliteten på produktet uten å kjenne til annet enn farge og land.
 
Alle priser er Vinmonopolets utsalgspriser pr 1. januar 2009. Apéritif tar forbehold om eventuelle feil i priser og varenumre.
 
Her finner du samtlige nyheter i basisutvalget januar 2009. Disse produktene kan også bestilles direkte fra denne linken samt fra egen link under hvert produkt i testen.

Lenkene nedenfor leder deg til testens fire artikler.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen