Nyhetene på polet november 2007

Vinmonopolet kan nå by på hele 58 ulike champagner i sitt fullsortiment. Det er faktisk ganske imponerende for et land hvor hver åttende flaske musserende er en søt italiener. Men champagnesalget vokser, og med det kanskje også kunnskapen om hva som kjennetegner en god champagne. Stadig flere champagner er usøtete, men klassisk brut er fortsatt med i teten. Det er Lanson Gold Label Brut 1996, som nå er å få i alle polutsalg i landet, et strålende bevis på.

Novembernyhetene byr også på en håndfull dessertviner, som skiller seg ut fra det eksisterende tilbudet, noen purunge vintage portviner som bør legges til side ennå en stund, samt noen få men bra hvitviner. Og sist men ikke minst mange gode rødvinskjøp, både til hverdagslige behov og større anledninger.

Slik ble testen gjennomført
Nyhetene som er i salg fra og med 1. november 2007 er smakt i forbindelse med Vinmonopolets presentasjon. Smakingene hos Vinmonopolet gjennomføres delvis (og valgfritt) blindt.

Remi Madsen Foto: John Nordahl

Apéritifs smaker Remi Madsen, kjellermester ved Hotel Continental, vurderer derfor (på en skala fra fem til en) kvaliteten på produktet uten å kjenne til annet enn farge og land.
 
Alle priser er Vinmonopolets utsalgspriser pr 1. november 2007. Apéritif tar forbehold om eventuelle feil i priser og varenumre.
 
Her finner du samtlige nyheter i basisutvalget november 2007. Disse produktene kan også bestilles direkte fra denne linken samt fra egen link under hvert produkt i testen. Lenkene nedenfor leder deg til testens tre artikler.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen