Trendsettende og sexy

Herlige, leskende drinker er ikke bare forbeholdt modeller, divaer og jetsettere. Nå kan du lage en av de hotteste nye drinkene du også.

Den ene spennende og frekke kolleksjonen etter den andre blir i disse dager vist frem på såvel Oslo Fashion Week som på catwalken i motehovedstedene.
 
Hvorfor ikke unne seg litt glitter og glamour denne helgen selv? Finn frem cocktailshakeren og invitér vennene dine til et skikkelig cocktailparty med de lekreste drinker.
 
Et av verdens mest trendsettende programmer gjennom tidene, var tv-serien Sex and the City. Den klassiske drinken Cosmopolitan fikk en renessanse over natten etter at jentene i serien lesket seg med drinken.
 
Nedenfor gir vi deg oppskriften på en spennende og sexy vodkabasert cocktail , som henter både navnet og sin lett bitre tone fra en av karakterene i serien - Miranda. Men som med Miranda er det mer ved denne drinken, for du vil oppleve en herlig fylde og lekker sødme i avslutningen.
 
Selv om du kanskje ikke helt føler for den bitre touchen, skal du ikke fortvile - vi har drinker som passer for alle karakterene i serien, til og med Mr. Big.
 
 
Er du interessert i drinker og drinkoppskrifter? Nå kan du enkelt ta vare på alle dine oppskrifter online .
 
 
Vi ønsker deg en riktig god helg!

Nå kan du gratis få Ukens drink som e-post . Se lenger ned for mer info.

Her finner du Apéritifs Bartender med mange flotte drinkoppskrifter.

Miranda

Fremgangsmåte

Ha alle ingrediensene i en cocktailshaker med is og rist godt.
 
Sil over i et stort avkjølt matriniglass og pynt med en sitronskive.
 
Denne drinken er som Miranda i Sex and the City, litt bitter men avrundet med søte trekk.
 
 
Råvarer:

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i mine drinker

Gå til mine drinker »

Min Bartender
Visste du at du nå kan legge alle dine gode drinkoppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Bartender kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.
 

Ukens drink som e-post er en ny tjeneste fra aperitif.no, og selvfølgelig gratis . Hver fredag får du som abonnerer på Ukens drink en e-post med helgens lekreste drink - rett i e-postkassen din.
 
Benytt påmeldingsfeltet nedenfor for å melde deg på Ukens drink:

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen