Nederst på siden finner du en lenke hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Uer fylt med kremost
Antall porsjoner
4
Tilberedningstid
Ingredienser
4
stk
2
ss
1.5
ts
2
ss
8
stk
stk
stk
1
stk
1
stk
1
stk
1
stk
Fremgangsmåte
Begynn gjerne med potetene da de tar litt tid å bake. Skjær potetene i båter og ha dem i et ildfast fat. Vend potetene i litt olje og salt og pepper og sett dem inn i ovnen på 200 grader i 25 minutter eller til de er møre.
Skjær uerfiletene fra skinnet. Rør sammen kremost, parmesan, basilikum, vårløk og salt og del massen i fire jevnstore emner, som trilles til flate ovaler. Legg én på hver fiskefilet, brett den dobbelt og fest med tannstikker.
Legg filetene i ildfast fat. Rør sammen smør og sitronsaft og drypp det over fisken. Bak den i et ildfast fat i ovn på 175 grader i 10 minutter eller til den er gjennomkokt.
Del grønnsakene grovt opp og wok de i 2 minutter på høy varme.
Server fisken med sjyen fra fatet, poteter og den fargerike grønnsakblandingen.
Sendt inn av Eksportutvalget for fisk
Foto: Alf Börjesson
Drikke som passer til denne oppskriften

I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her
kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn
her
.
Dagens rett på MMS og WAP

Les Dagens rett på MMS
Send
DAGENS
til
2004
, og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag.
Les mer her
(klikk)
Les Dagens rett på WAP
Send
MAT
til
2244
, og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP.
Les mer her
(klikk)