Tomatboksen redder mang en middag - prøv denne

Her finner du oppskriften

 

Krydret tomatsuppe med fisk eller lyst kjøtt

Fremgangsmåte

Varm oljen i en liten panne og fres safran, paprika, løk, hvitløk og fennikelskiver til alt er mykt.

Tilsett tomatjuice, vann og moste tørkete tomater. La småkoke i ca 20 minutter. Tilsett fiskefileten i biter og la den trekke ved svak varme i 8-10 minutter.

Smak til med salt og pepper og juster eventuelt tykkelsen. Ha i oliven og finhakket bladpersille.

Sprøstek chorizopølse og legg skivene på kjøkkenpapir. Fordel suppen i dype tallerkener og dryss pølsebitene oppå.

Se våre andre oppskrifter på tomatsuppe 

Her finner du mange flere deilige supper

9 lettlagete supper å ta med på tur

 Slik lager du kraft selv

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av

Foto: Kai Nordrum

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen