Vellagret gavepakke

Denne drikkeklare bandolen smaker himmelsk nå selv om verken lam eller vilt er i sesong.

Nå kan du gratis få godbiter i pollisten som e-post. Se lenger ned for mer informasjon.

En snart 12 år gammel sørfransk vin er sjelden vare i bestillingsutvalget. Ikke koster Domaine La Suffrene Bandol 1999 (92233) mye heller. 242 kroner er en aldri så liten gavepakke.

Aase E. Jacobsen Foto: Gunnar Mjaugedal

Da 2000-årgangen var tilgjengelig for sju år siden kostet den bare noen tiere mindre. Og 1999 fremstår som en vin med bedre struktur, spesielt hva syrefriskhet angår. Og det kan en mourvèdredominert vin som Bandol trenge.

Ingen grunn til å vente
Den har deilig moden fyldig frukt, god fasthet og konsentrasjon. Den er verken klaret eller filtrert for å beholde maksimalt med smak. Selv om den er svært drikkevennlig i dag, vil den med stor sannsynlighet holde i flere år ennå.

Det er imidlertid ingen grunn til å vente. Planlegger du en middag med ekstra godt kjøtt på menyen, gjerne lam eller vilt, men også and og godt oksekjøtt, er det denne du skal servere.

Seriøs rosé
Domaine La Suffrène bør være velkjent for mange all den tid deres Dom. La Suffrene 2013 (10102) har vært basisvare i mange år, og den smaker like fortreffelig i 2010 som i tidligere år. En svært elegant og seriøs rosévin som bør forbeholdes matbordet.

Bestill vinen med en gang
Ønsker du å bestille vinen trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen.
 
Vi gjør oppmerksom på at på grunn av denne spaltens popularitet, og siden enkelte viner er tilgjengelig i mindre kvanta enn andre, kan det oppstå en utsolgt-situasjon. Du vil i så fall få beskjed om det fra Vinmonopolet, samt vanligvis også en dato for når vinen atter er å få tak i.
 

Domaine La Suffrene Bandol 1999

Produsent:
G.A.E.C Gravier-Piche/Domaine La Suffrene
Utvalg:
Bestillingsutvalg
Volum:
0.750l
Land:
Frankrike
Område:
Bandol
Pris:
242,00 kr
Varenummer:
9223301
91 Poeng
Les smaksnotatene »

Dom. La Suffrene 2013

Produsent:
Dom. La Suffrene
Utvalg:
Basisutvalg, kategori 5
Volum:
0.750l
Land:
Frankrike
Område:
Provence
Pris:
154,00 kr
Varenummer:
10102
88 Poeng
Les smaksnotatene »
Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter.

Godbiter i pollisten som e-post:
Hver onsdag , altså én dag før alle andre kan lese om det, får du som abonnerer på godbiter i pollisten en e-post rett i postkassen din. Selvfølgelig helt gratis . Les mer her (klikk) og bli abonnent.

 
 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen