Vesper

Gjør som verdens mest berømte agent - bestill en Vesper i baren i kveld!

I dag er det klart for den store premieren på den nye James Bond-filmen og vi gjør som agent 007 og lager oss en Vesper.
 
The Vesper fikk sitt navn av James Bond i Ian Flemming's første bok om agenten, "Casino Royale" fra 1953. Drinken var James Bond's første martini og var oppkalt etter hans favoritt agent, frøken Vesper Lynd.
 

Nå kan du gratis få Ukens drink som e-post . Se lenger ned for mer info.

Her finner du Apéritifs Bartender med mange flotte drinkoppskrifter.

Vesper

Fremgangsmåte

Fyll en shaker halvfull med is, ha i alle ingrediensene og rist godt. Sil over i et stort avkjølt cocktailglass og garner med en sitrontwist.
 
Lillet er en fransk bitter basert på frukt som dessverre er vanskelig å få tak i, men du kan erstatte den med tørr vermouth og twisten av sitron.
 
Ingredienser:

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i mine drinker

Gå til mine drinker »

Min Bartender
Visste du at du nå kan legge alle dine gode drinkoppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Bartender kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.
 

Ukens drink som e-post er en ny tjeneste fra aperitif.no, og selvfølgelig gratis . Hver fredag får du som abonnerer på Ukens drink en e-post med helgens lekreste drink - rett i e-postkassen din.
 
Benytt påmeldingsfeltet nedenfor for å melde deg på Ukens drink:

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen