007 bestilte en Vesper

Gjør som verdens mest berømte agent - bestill en Vesper i baren i kveld!

I dag er det klart for den store premieren på den nye James Bond-filmen og vi gjør som agent 007 og lager oss en Vesper.
 
The Vesper fikk sitt navn av James Bond i Ian Flemming's første bok om agenten, "Casino Royale" fra 1953. Drinken var James Bond's første martini og var oppkalt etter hans favoritt agent, frøken Vesper Lynd.
 

Her finner du Apéritifs Bartender med mange flotte drinkoppskrifter.

Vesper

Fremgangsmåte

Fyll en shaker halvfull med is, ha i alle ingrediensene og rist godt. Sil over i et stort avkjølt cocktailglass og garner med en sitrontwist.
 
Lillet er en fransk bitter basert på frukt som dessverre er vanskelig å få tak i, men du kan erstatte den med tørr vermouth og twisten av sitron.
 
Ingredienser:

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i mine drinker

Gå til mine drinker »

Min Bartender
Visste du at du nå kan legge alle dine gode drinkoppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Bartender kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.
 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Dette får du på Københavns nyeste Michelin-stjernerestaurant

Den amerikanske kokken Nick Curtin og hans danske kone Camilla Hansen står bak det som trolig er Københavns best bevarte kulinariske hemmelighet. Ikke bare på grunn av det lett eksotiske ved beliggenheten, men først og fremst på grunn av deres måte å tenke helhetlig, spesielt når det kommer til det de bruker på kjøkkenet. Les hele saken

Til toppen