Drikke
Videregående kurs i saus – Matkurs 20. oktober

Videregående kurs i saus – Matkurs 20. oktober

Ta din kunnskap om saus til nye høyder. Norges beste kokker lærer deg alt du behøver å vite for å lage saus som de beste gjennom dette videregående sausekurset.
01 August 2014 - 21:00

Apéritifs Matkurs er unike og populære. Ikke uten grunn. Du lærer alt om de forskjellige metodene og teknikkene profesjonelle kokker bruker for å lage perfekte sauser.

Kokkene viser deg åtte ulike sauser, fire som passer ypperlig til fisk og fire ulike sauser som er tilpasset forskjellige kjøttretter. Du er selv med og lager alle disse klassiske og smakfulle sausene fra grunnen av.

Du lærer om teknikken bak de ulike sausene, viktige elementer i oppbyggingen av sausene og ikke minst når og hvordan du bruker dem.

Det vil bli smaksprøver på sausene underveis i kurset, og sausene du har laget tar du med deg hjem på slutten av kvelden.

Vi kan love deg at etter dette kurset er du en eminent sausekokk som tryller frem de lekreste sauser og imponerer alle i omgangskretsen.

Dette kurset er en videreføring av vårt grunnkurs i saus. Deltakere på videregående kurs i saus bør ha gjennomført grunnkurs i saus, men er ikke et absolutt krav.

Dette får du oppleve: Deltagende matkurs med Norges beste kokker.
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Matservering: Smaksprøver underveis i kurset.
Kursavgiften dekker: Se detaljert oversikt nedenfor.

Dato og tid: Mandag 20. oktober 2014, kl. 17.00 - ca. 20.30.
Pris: Kroner 1195 pr. person.
Sted: Kulinarisk Akademi – Mathallen (2. etg.), Maridalsveien 17 A, 0175 Oslo.
Kollektivt: Buss 34 eller 54 til Møllerveien/Telthusbakken – 2 min. gange derfra.

OBS: Kun 22 plasser.

Dette kurset avholdes også 21. oktober 2014

 
Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.

Avbestillingsfrist: 10.10.14
Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no.
Les de komplette vilkårene for kjøp av produkter og tjenester fra Apéritif.
Spørsmål? Send en mail.

Kursavgiften dekker følgende:

• Deltakende matkurs (ca. 3,5 timer)
• Foredrag og veiledning av kokker
• Råvarene under kurset
• Smaksprøver under kurset
• Lån av forkle og utstyr under kurset
• Kurskompendium


Alle matkursene finner du her

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Lag påskens mest populære kake på grillen
Ukens kake

Lag påskens mest populære kake på grillen

Denne sjokolade-cookie-kaken lager du enkelt på grill eller vanlig stekeovn.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Denne tyrkiske eggeretten må du bare prøve til påskefrokosten
Dagens rett

Denne tyrkiske eggeretten må du bare prøve til påskefrokosten

Kombinasjonen av fet yoghurt med hvitløk, posjerte egg og chiliolje eller -smør er rett og slett digg.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Påskefavoritten er i bedre form enn noen gang før
+
Godbiter i pollisten

Påskefavoritten er i bedre form enn noen gang før

Det er takket være den fantastiske 2019-årgangen som har gitt en vin som vil utvikle seg videre i minst 10-12 år.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Sørfransk vinkos for hjemmepåsken til en liten penge
+
Ukens vin

Sørfransk vinkos for hjemmepåsken til en liten penge

Denne økologiske rødvinen finnes dessuten i så å si alle polutsalg – og det til en veldig gunstig pris.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Lag påskens mest populære kake på grillen
Ukens kake

Lag påskens mest populære kake på grillen

Denne sjokolade-cookie-kaken lager du enkelt på grill eller vanlig stekeovn.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Denne tyrkiske eggeretten må du bare prøve til påskefrokosten
Dagens rett

Denne tyrkiske eggeretten må du bare prøve til påskefrokosten

Kombinasjonen av fet yoghurt med hvitløk, posjerte egg og chiliolje eller -smør er rett og slett digg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Påskens lammestek lager du enkelt på grillen
Dagens rett
Langtidsgrillet lammebog til påske

Påskens lammestek lager du enkelt på grillen

Du starter forberedelsene dagen før og mens lammebogen godgjør seg på grillen, lager du tilbehøret. Bedre kan det knapt gjøres.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Lag en spennende rett med lam
Guide
Krydrede oppskrifter med lam

Lag en spennende rett med lam

Det velsmakende lammekjøttet finner vi i nesten alle matkulturer, og her får du noen spennende oppskrifter fra mer eksotiske strøk.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Det er ingen tvil om at det er påske med denne suppen på bordet
Dagens rett

Det er ingen tvil om at det er påske med denne suppen på bordet

Du skaper god midtukestemning med denne smakfulle suppen. Rimelig og ikke minst lettvint er oppskriften også.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Påskefavoritten er i bedre form enn noen gang før
+
Godbiter i pollisten

Påskefavoritten er i bedre form enn noen gang før

Det er takket være den fantastiske 2019-årgangen som har gitt en vin som vil utvikle seg videre i minst 10-12 år.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her