Drikke
Vinkurs 12. februar i Oslo - Smak elegante amaroner

Vinkurs 12. februar i Oslo - Smak elegante amaroner

Opplev italiensk vinmakerkunst i verdensklasse når vi smaker ti flotte viner, deriblant tre årganger topp-amarone.
Redaksjonen
23 Januar 2014 - 12:43

Dette får du servert: 10 forskjellige viner
Matservering: Nei. Kun hvitt brød mellom serveringene.
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Foredragsholder: Marilisa Allegrini, eier av huset Allegrini i Veneto, Poggio al Tesoro i Bolgheri og San Polo i Montalcino
Kursets språk: Engelsk

Dato og tid: Onsdag 12. februar 2014, kl. 18.00 - ca. 20.30

Pris: kroner 595,- pr. person

Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo

Avbestillingsfrist: 02.02.14 kl. 23.59.

Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.

Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no

Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS - klikk her.
 
Spørsmål? Send en mail.

Se hele kursplanen og hva du kan melde deg på

Celebert besøk og spennende smaking

Vest for Venezia finner vi et av verdens, og Italias, aller mest berømte vinområder, Veneto.

Her lager man viner vi nordmenn virkelig har trykket til vårt bryst, slik som de herligste valpolicellaer, fyldige amaroner, ripassoer og søte reciotoer.

Denne kvelden får vi besøk fra en av verdens viktigste kvinner innen vin, selveste Marilisa Allegrini, og hun lærer deg mer om noen av Italias mest berømte vinområder og deres særegenheter.

Du får smake ikke mindre enn 10 viner fra berømte vinmarker i Veneto, Bolgheri og Brunello.

Vi begynner med en elegant og fyldig hvitvin, før vi smaker utsøkt Valpolicella classico og superiore samt en spesiell vin laget etter ripasso-stilen.

Videre smaker vi en ikonsik enkeltvinmarks Valpolicella classico og toppviner fra Bolgheri og Brunello di Montalcino.

Vi avslutter kvelden storslaget med en spennende smaking av hvordan amarone utvikler seg ved lagring med tre årganger topp-amarone fra 2009, 2003 og 2000.

Foredraget holdes på engelsk.

Les mer om Allegrini og deres historie her

Gå ikke glipp av denne unike smakingen - ta med gode venner og meld deg på nå!

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen
Guide
Vegetarisk jul

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen

Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta
Julemat
Oppskrifter ribbe

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta

Her er oppskriftene du trenger for å servere perfekt ribbe, ikke bare på julaften, men også når du har lyst på en ny smak.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen
Guide
Vegetarisk jul

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen

Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her