Drikke
Vinkurs 21. april i Oslo - De beste vinene fra 40 vinhus og vinn premier til kr 10 000

Vinkurs 21. april i Oslo - De beste vinene fra 40 vinhus og vinn premier til kr 10 000

Bli med på Vinosus 2013 - en fabelaktig vinsmaking med en bredde du sjelden ser maken til, hvor du kan smake flere hundre viner og er med i trekningen av premier til en verdi av kr 10 000,-!
Redaksjonen
16 April 2013 - 13:58

Dette får du oppleve: Smak de beste vinene fra 40 vinhus - flere hundre viner å velge blant og stor konkurranse
Matservering: Nei. Hvitt brød serveres under smakingen av vinene.
Dette arrangementet passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Arrangementets format: Åpen smaking

Dato og tid: Søndag 21. april 2013, kl. 14.00 - 18.00

Pris: kroner 300,- pr. person

Sted: Posthallen, Prinsensgate 8, 0151 Oslo

Avbestillingsfrist: 14.04.13 kl. 23.59.

Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.

Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no

Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS - klikk her.
 
Spørsmål? Send en mail.

Få førstehånds tips om nye kurs

Smak flere hundre viner

Hva er vel bedre en søndag enn å lære mer om vin gjennom dette unike arrangementet hvor du vil finne en bredde du sjelden ser maken til.

Denne dagen får vi storfint besøk fra hele 40 vinhus, og du har en unik mulighet til å møte menneskene bak noen av verdens flotteste viner i det vi inviterer til Vinosus - glad i vin 2013.

FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="Vinosus">Disse vinhusene kan du møte på Vinosus 2013

Smakfullt og unikt arrangement

Denne søndagen får du smake de deiligste musserende viner, friske hvitviner og roséer, samt elegante rødviner.

Representanter fra de enkelte vinhusene viser deg sine beste viner - du velger selv hvilke produsenter du ønsker å konsentrere deg om.

Arrangementet vil ta form av en åpen smaking med en rekke utstillere, hvor du selv kan velge hvem du vil besøke og hva du vil smake.

Vinn premier for kr 10 000,-

Bli med på en konkurranse med store vinnersjanser, for alle som deltar på denne søndagens arrangement er med i trekningen av fem eksklusive vinpremier til en verdi av over kr 10 000,-!

Vinnerne blir trukket blant de fremmøtte på arrangementet i Posthallen klokken 17.00.

Hver deltaker får ett lodd til trekningen som leveres ut ved registrering ved ankomst på søndagens arrangement. I og med at det er et begrenset antall plasser til søndagens smaking, så har du store vinnersjanser!

Dette kan du vinne:

• 1 stk Riedel Ultra Magnum dekanter, verdi kr 2 200,-
• 8 stk Riedel Vinum Bordeaux-glass, verdi kr 2 000,-
• 8 stk Riedel Vinum Chianti Classico-glass, verdi kr 2 000,-
• 8 stk Riedel Vinum Cuvée Prestige-champagneglass, verdi kr 2 000,-
• 1 stk Vinituri hurtigdekanter og 6 stk Riedel Vinum Brunello di Montalcino-glass, verdi kr 2 000,-

For å delta i konkurransen må du ha meldt deg på arrangementet ovenfor.

Ta med din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig vinsmaking på Vinosus 2013.

Kursavgiften dekker:

• Adgang for én person til arrangementet Vinosus 2013
• Smaksprøver under arrangementet
• Dokumentasjon på vinene som blir presentert
• En billett til trekningen av seks utrolige premier til en verdi av kr 12 000,-

Gå ikke glipp av denne unike smakingen - meld deg på i dag! NB - Begrenset antall plasser! 

Vinosus 2013 arrangeres av Vinum, Vinarius, og PlusVini i samarbeid med Apéritif.

Disse vinhusene er representert under Vinosus 2013:

  • André Jacquart  

  • Barone Ricasoli  

  • Bodega Catena Zapata  

  • Bodegas Pinord  

  • Braida  

  • Cantina Valpantena  

  • Castiglion del Bosco  

  • Celler Pardas  

  • Celler Piñol  

  • Coltibuono  

  • Denavolo  

  • Dettori  

  • Domaine de l’Amauve  

  • Domaine Fond Moirolux  

  • Domaines Landron  

  • Grappes & Terroirs  

  • Heinrich  

  • Jonathan Didier Pabiot  

  • Juve y Camps  

  • Kracher  

  • La Stoppa  

  • Lafarge  

  • Langmann  

  • Leon Beyer  

  • Marie Thibault-Cabrit  

  • Monte Zovo  

  • Olivier Riviere  

  • Patrick Baudouin  

  • Roberto Sarotto  

  • Schiavenza  

  • Stéphane Brocard  

  • Stéphane Tissot  

  • Tedeschi  

  • Tenuta il Sogno  

  • Trenel  

  • Véronique Günther-Chéreau  

  • Weinbau Schiefer  

  • Weingut Muster  

  • Weingut Peter Jacob Kühn  

  • Weingut Siener

Vinosus 2013 arrangeres av Vinum, Vinarius, og PlusVini i samarbeid med Apéritif.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Le Du i Bangkok: Larver og biller som fine dining
+

Le Du i Bangkok: Larver og biller som fine dining

Thitid Tassanakajohn på stjernerestauranten Le Du i Bangkok ønsker å nytolke det mangfoldige thai-kjøkkenet i en fine dining-setting, og det innebærer også bruk av insekter.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Muscadet i en klasse for seg og et veldig godt kjøp
+
Godbiter i pollisten

Muscadet i en klasse for seg og et veldig godt kjøp

Den er pent moden og drikkeklar og finnes sågar også i magnum.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Den perfekte piknik-rosévinen
+
Ukens vin

Den perfekte piknik-rosévinen

Den har skrukork og er derfor garantert feilfri, men først og fremst er den er lekker rosévin til en gunstig pris.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Nyheter: Storfint besøk med historisk sus i taxfree-butikken
+
Tester

Nyheter: Storfint besøk med historisk sus i taxfree-butikken

Når så imponerende viner som disse finner veien inn i taxfreehyllene er de verd reisen alene. Så kan du plukke med deg en flaske tequila på vei til kassa.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Le Du i Bangkok: Larver og biller som fine dining
+

Le Du i Bangkok: Larver og biller som fine dining

Thitid Tassanakajohn på stjernerestauranten Le Du i Bangkok ønsker å nytolke det mangfoldige thai-kjøkkenet i en fine dining-setting, og det innebærer også bruk av insekter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Muscadet i en klasse for seg og et veldig godt kjøp
+
Godbiter i pollisten

Muscadet i en klasse for seg og et veldig godt kjøp

Den er pent moden og drikkeklar og finnes sågar også i magnum.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

En smak fra verdens mest unike vinområde
+
Godbiter i pollisten

En smak fra verdens mest unike vinområde

Fra Lisboas berømte kystlinje kommer noen av verdens mest lagringsdyktige viner laget i mikroantall, men også viner til priser som alle kan betale.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Basishyllas skjulte perle til 199,90
+
Ukens vin

Basishyllas skjulte perle til 199,90

Jeg har tidligere kalt denne vinen sykt billig og magi for en liten penge, og det er den fortsatt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Worlds50Best: Det nordiske kjøkken må slåss med dette om oppmerksomheten

Vi har sett det komme, men årets Worlds50Best forteller det i klartekst: det nordiske kjøkken er ikke like kult lenger – bare når det er i København. Verdens beste restauranter ligger for det meste i Lima og Bangkok.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Den perfekte piknik-rosévinen
+
Ukens vin

Den perfekte piknik-rosévinen

Den har skrukork og er derfor garantert feilfri, men først og fremst er den er lekker rosévin til en gunstig pris.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her