Drikke
Vinkurs 31. oktober - Portviner tilbake til 1970 og Portugals beste viner

Vinkurs 31. oktober - Portviner tilbake til 1970 og Portugals beste viner

Smak legendariske årgangsportviner tilbake til 1970 fra ett av verdens mest berømte vinhus samt elegante rødviner fra den naturskjønne Douro-dalen.
Redaksjonen
27 September 2012 - 03:00

Douro-dalen er verdens eldste klassifiserte vinområde, og nærmest mytisk innen portugisisk vinmakerkunst.

I spektakulære omgivelser lages ikke bare herlige portviner, men også noen av verdens aller beste bordviner.

Bli kjent med dette spennende området i det vi smaker 10 elegante viner og portviner tilbake til 1970 fra Symington-familiens berømte vinhus Graham's Port, Altano og Chryseia.

Smak Portugals berømte viner - meld deg på i dag!

• FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Gå til påmeldingslenken her

Smak legendariske portviner

Denne kvelden får vi celebert besøk fra selveste Dominic Symington fra en av verdens mest berømte vinfamilier, Symington, som har mer enn 350 års ekspertise med viner og portviner.

I dag eier familien en rekke berømte portvinshus, hvorav Graham’s er den fremst av dem. Familien har også flere andre eiendommer i den spektakulære Douro-dalen, hvor de lager noen av Portugals og verdens beste viner.

Du får denne kvelden en god innføring i Portugals fabelaktige viner idet vi serverer fire elegante rødviner, deriblant den sjeldne og eksklusive Chryseia.

Vi serverer deg også det ypperste innen portvin, for her får du smake Late Bottled Vintage og 20 år gammel Tawny, før vi avslutter det hele med årgangsportviner fra 2007, 1994, 1985 og 1970!

Foredraget holdes på engelsk.

 Les mer om Graham's og familien her

Unn deg selv og gode venner en smakfull kveld med Italias beste viner - meld deg på i dag.  

Denne kvelden får du smake følgende viner:

• Altano Organicially Farmed Vinyard 2010, kr 127,50 (99210 - basisutvalg, kategori 2 fra november 2012)

• Graham's Vintage Port 1985, kr 900,00 (ikke tilgjengelig i Norge)
• Graham's Vintage Port 1970, kr 1 250,00 (ikke tilgjengelig i Norge)

Vi tar forbehold om enkelte endringer i de oppsatte vinene

(klikk)

Tid: Onsdag 31. oktober 2012 kl. 18.00 - 20.30
Pris: kroner 445,- pr. person
Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo.

Påmeldingen er bindende.
 
Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.
 
Avbestillingsfrist: 21.10.12 kl. 23:59. Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no

Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS - klikk her.
 
Spørsmål? Send en mail.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til
Julemat
Oppskrifter på risgrøt, riskrem, multekrem, karamellpudding og andre juledesserter

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til

Når julegrøten havner på bordet, vet alle at det er jul og at en mandel er gjemt oppi alt det hvite. Restene bruker du til dessert. Eller så kan du velge en av de andre fristende juledessertene du finner oppskrifter på her.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene
Dagens rett
Oppskrift på ribbe og pinnekjøtt

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene

Husker du ikke hvordan du laget julemiddagen i fjor, er det ingen grunn til å fortvile. Hjelpen får du her.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til
Julemat
Oppskrifter på risgrøt, riskrem, multekrem, karamellpudding og andre juledesserter

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til

Når julegrøten havner på bordet, vet alle at det er jul og at en mandel er gjemt oppi alt det hvite. Restene bruker du til dessert. Eller så kan du velge en av de andre fristende juledessertene du finner oppskrifter på her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene
Dagens rett
Oppskrift på ribbe og pinnekjøtt

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene

Husker du ikke hvordan du laget julemiddagen i fjor, er det ingen grunn til å fortvile. Hjelpen får du her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her