Drikke
Vinkurs 31. oktober - Portviner tilbake til 1970 og Portugals beste viner

Vinkurs 31. oktober - Portviner tilbake til 1970 og Portugals beste viner

Smak legendariske årgangsportviner tilbake til 1970 fra ett av verdens mest berømte vinhus samt elegante rødviner fra den naturskjønne Douro-dalen.
Redaksjonen
27 September 2012 - 03:00

Douro-dalen er verdens eldste klassifiserte vinområde, og nærmest mytisk innen portugisisk vinmakerkunst.

I spektakulære omgivelser lages ikke bare herlige portviner, men også noen av verdens aller beste bordviner.

Bli kjent med dette spennende området i det vi smaker 10 elegante viner og portviner tilbake til 1970 fra Symington-familiens berømte vinhus Graham's Port, Altano og Chryseia.

Smak Portugals berømte viner - meld deg på i dag!

• FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Gå til påmeldingslenken her

Smak legendariske portviner

Denne kvelden får vi celebert besøk fra selveste Dominic Symington fra en av verdens mest berømte vinfamilier, Symington, som har mer enn 350 års ekspertise med viner og portviner.

I dag eier familien en rekke berømte portvinshus, hvorav Graham’s er den fremst av dem. Familien har også flere andre eiendommer i den spektakulære Douro-dalen, hvor de lager noen av Portugals og verdens beste viner.

Du får denne kvelden en god innføring i Portugals fabelaktige viner idet vi serverer fire elegante rødviner, deriblant den sjeldne og eksklusive Chryseia.

Vi serverer deg også det ypperste innen portvin, for her får du smake Late Bottled Vintage og 20 år gammel Tawny, før vi avslutter det hele med årgangsportviner fra 2007, 1994, 1985 og 1970!

Foredraget holdes på engelsk.

 Les mer om Graham's og familien her

Unn deg selv og gode venner en smakfull kveld med Italias beste viner - meld deg på i dag.  

Denne kvelden får du smake følgende viner:

• Altano Organicially Farmed Vinyard 2010, kr 127,50 (99210 - basisutvalg, kategori 2 fra november 2012)

• Graham's Vintage Port 1985, kr 900,00 (ikke tilgjengelig i Norge)
• Graham's Vintage Port 1970, kr 1 250,00 (ikke tilgjengelig i Norge)

Vi tar forbehold om enkelte endringer i de oppsatte vinene

(klikk)

Tid: Onsdag 31. oktober 2012 kl. 18.00 - 20.30
Pris: kroner 445,- pr. person
Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo.

Påmeldingen er bindende.
 
Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.
 
Avbestillingsfrist: 21.10.12 kl. 23:59. Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no

Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS - klikk her.
 
Spørsmål? Send en mail.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

De lekreste bobler finnes på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

De lekreste bobler finnes på 60+ pol

Denne champagne-neoklassikeren er ikke bare nydelig nå, men har dokumentert en usedvanlig god lagringsevne – etter omkorking.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Med denne er suksessen sikret for årets siste måltid
+
Ukens vin

Med denne er suksessen sikret for årets siste måltid

På plass på 180 pol, prisen er utrolig god, og den finnes sågar i magnum, også den til svært god pris.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 
Dagens rett
Bakt torsk med burgundersaus

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 

For når torsken kommer med rødvinssaus, passer det faktisk veldig godt med rødvin. Men ikke hvilken som helst rødvin. 

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet
Dagens rett

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet

Bak denne retten står ikke uventet en mester som også har produsert en av tidenes aller beste kokebøker.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
De lekreste bobler finnes på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

De lekreste bobler finnes på 60+ pol

Denne champagne-neoklassikeren er ikke bare nydelig nå, men har dokumentert en usedvanlig god lagringsevne – etter omkorking.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Med denne er suksessen sikret for årets siste måltid
+
Ukens vin

Med denne er suksessen sikret for årets siste måltid

På plass på 180 pol, prisen er utrolig god, og den finnes sågar i magnum, også den til svært god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Dette drikker du til and
Tester

Dette drikker du til and

Andevennlige drikkevarer finner du innen alle kategorier og prisklasser. Her har du en rekke forslag som kan kalles allroundere når det er and på menyen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 
Dagens rett
Bakt torsk med burgundersaus

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 

For når torsken kommer med rødvinssaus, passer det faktisk veldig godt med rødvin. Men ikke hvilken som helst rødvin. 

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her