Bergen Daiquiri

Bergen Daiquiri

Daiquiri er en sommerfavoritt, men med akevitt og dill blir den riktig så høstlig. En frisk og smaksrik start på kvelden, signert bartender Kasper Lygre Gulbrandsen, Lysverket i Bergen.

Fremgangsmåte

Fyll ingrediensene i en shaker med isbiter. Rist godt og dobbelsil over i et fryst  coupetteglass. Pynt med dillkvasten. 

Honningsirup:
Bland honning og vann i forholdet 2:1. Jeg pleier å bruke akasiehonning, men lynghonning fungerer og bra dersom man vil ha litt mer "bitt" i cocktailen.

Råvarer:
Bergens Aquavit
Chartreuse

Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter

Lag din egen personlige bartender enten ved å legge denne drinkoppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få ukens drink som nyhetsbrev - det er selvfølgelig gratis.

 

Sendt inn av Kasper Lygre Gulbrandsen, Lysverket

5
5/5 etter 3 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen