Bygges i ett krus, røres og toppes med kremfløten.
Se våre drinkoppskrifter med Pernod
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Her får du svært så praktiske kokketips
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Bygges i ett krus, røres og toppes med kremfløten.
Se våre drinkoppskrifter med Pernod
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Her får du svært så praktiske kokketips
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Siv-karin Helland, Broremann Bar
En fyldig cappuccino med umiskjennelig smak av påske: Appelsin og sjokolade.
kaffedrink som denne blir ikke bedre enn kaffen, altså at det nytter ikke å satse på karskkaffe Her er den morske varianten av til Irish Coffee.
Får du tak i juice av Aroma- eller Gravensten-epler er disse de beste å bruke til denne drinken.
Denne tilhører en veldig tradisjonell stil som har overlevd all støyen de siste 15 årene.
Les hele sakenNår Agrapart-arven deles på to, er det faktisk blitt en gavepakke til champagneelskerne. Det er en av flere oppdagelser blant septembernyhetene med (og uten) bobler.
Les hele sakenOg vi snakker verken om pinot noir eller chardonnay, derimot gamay.
Les hele sakenDenne pinot grigioen er en klassiker som har vært med oss i et par tiår. Og prisen er fortsatt veldig god.
Les hele sakenDet er lite du trenger ved siden av grillet mais. Kryddersmør og spekeskinke smaker selvsagt ekstra godt.
Les hele sakenDe beste GG-rieslingene har passert tusenlappen, men noen holder igjen. Fra superparet Carolin og Oliver Spanier får du enorm kraft for drøyt 700 kroner.
Les hele saken