- Fyll en shaker med isbiter og hell over cognac, likør, sitronsaft, sukkerlake og Angostura.
- Rist kraftig og sil over i et avkjølt cocktailglass.
- Topp evt med litt champagne.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
I denne klassiske drinken skal det være grønn Chartreuse, men den mer tilgjengelige DOM Benedictine gjør også susen.
Sendt inn av Apéritif
Det beste er å varme vin med krydder dagen før og la det stå kaldt frem til festen for å få fram smakene bedre.
Drinken med det romantiske navnet Main dans la main, altså hånd i hånd, er laget av bartender Milan Petrák på Pigalle i Oslo. Navnet spiller like mye på at cognacen matcher så godt med appelsin.
Her i form av smaksrik og marinert breiflabb på en krydret og aromatisk kokossuppe som kan serveres varm eller kald.
Les hele sakenDenne japanskinspirerte biffretten er utrolig lettlaget, men ikke mindre smaksintens og saftig av den grunn.
Les hele sakenInnholdet er fascinerende og absolutt noe for seg selv i australsk sammenheng, og mannen som har gitt navn til dem, lever opp til inntrykket.
Les hele sakenEn drøm til østers, blåskjell og reker – samt nordmenns favoritt sushi, eller når du bare vil ha en herlig frisk hvitvin i glasset.
Les hele sakenSalat med tortellini og reker er både sommerlig og mettende. Og middagen er klar på et drøyt kvarter.
Les hele sakenMed den nye ginen fra Tanqueray fra basisutvalget får negronien en karakter som matcher sommeren veldig godt.
Les hele saken