Ha en chili i en shaker og knus den lett med en morter eller en skje. Drinken skal bare ha et hint av chili så ikke knus chilien helt.
Fyll shakeren ¾ med is og ha i de andre ingrediensene.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Ha en chili i en shaker og knus den lett med en morter eller en skje. Drinken skal bare ha et hint av chili så ikke knus chilien helt.
Fyll shakeren ¾ med is og ha i de andre ingrediensene.
Sendt inn av Peter Altenburg, Gilt Classic Cocktail Bar, København
Eggnog med en vri som er umulig å ikke bli hekta på. Du kan fint lage den i en bolle og servere den til flere.
Les hele sakenHar du fortsatt en juleribbe i kjøleskapet eller rett og slett ikke er gått lei ennå, er dette løsningen: Glasert tapasribbe. Nam.
Les hele sakenDu loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.
Les hele sakenMed dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.
Les hele sakenTyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.
Les hele sakenDenne desserten kommer til å vekke oppsikt - også fordi den smaker utrolig godt.
Les hele saken