Skyll innsiden av et cocktailglass med espressoen, og sett den i fryseren, ta deg en god kopp kaffe.
Ha isbiter i et røreglass og en dash amaretto, rør. Sil ut amarettoen og hell på vodka, rør, sil over i det frosne glasset.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Skyll innsiden av et cocktailglass med espressoen, og sett den i fryseren, ta deg en god kopp kaffe.
Ha isbiter i et røreglass og en dash amaretto, rør. Sil ut amarettoen og hell på vodka, rør, sil over i det frosne glasset.
Sendt inn av Jesper Håll og Jesper Lind på temakveld hos Norsk Kaffe Informasjon
Når du maler nøtter, knuser egg og rører inn ekte smør, blir det suksess. Det er nok grunnen til at denne favoritten blant kaker har fått sitt navn.
Les hele sakenÅ tilbringe halve dagen ved frokostbordet er noe vi bør gjøre oftere, og i hvert fall i løpet av påsken.
Les hele sakenFor i hendene på denne vinmagikeren blir ikke vinene som hos naboen.
Les hele sakenOg fra et område som fortsatt ikke har fått den oppmerksomheten det fortjener.
Les hele sakenReinskav er nær sagt alltid å finne i selv den minste butikkens frysedisk. Derfor er det en selvfølgelig ingrediens i påskemenyen.
Les hele sakenMed disse to i feriebagasjen er du godt forberedt. De finnes dessuten på svært mange pol.
Les hele saken