Fyll et rocksglass med is - ha i Grand Marnier og topp opp med hylleblomst, klem saften fra en limebåt over drinken før servering.
Denne drinken er komponert av den kjente bartenderen Jesper Lind på Internasjonalen i Oslo
Fyll et rocksglass med is - ha i Grand Marnier og topp opp med hylleblomst, klem saften fra en limebåt over drinken før servering.
Sendt inn av Bloom Norge
Her får du fruktigheten fra bærene sammen med akevittens fylde og limens friskhet i skjønn forening. Hvilken akevitt du bruker preger selvfølgelig smaken på drinken, og her har vi brukt en akevitt fra våre naboer i sør.
Caipirinha er Barsils nasjonaldrink basert på deres nasjonalbrennevin cachaca som er laget av sukkerrør.
Den finnes i 132 butikker – i tide til 17. mai, men kan også bestilles til senere anledninger. For den er vel verd å vente på. Fra samme sted kommer en annen enda mer prisgunstig boblevin.
Les hele sakenPrøv ikke å lage den med lettrømme - det blir ikke det samme. Om du synes rømmegrøt er mektig, server den i veldig små porsjoner slik de gjør på Maaemo til stor begeistring hos de mange utenlandske gjestene.
Les hele sakenSå Stock er det denne kvelden duket for bobler i ypperste klasse fra Champagne Louis Roederer, Champagne Valentin Leflaive og André Clouet satt til lekre retter som er disse edle dråper verdig.
Les hele sakenDet mest klassiske følget til nyttårskalkunen av alle er waldorfsalat. Her får du tre forskjellige oppskrifter.
Les hele sakenDenne oppskriften er like super dagen før dagen som på selve dagen - om det skulle bli litt kaldt og hustrig utover kvelden.
Les hele sakenBringebærlandet som holder til i Drøbak, produserer kortreist bringebærvin. Akkurat det du trenger til sommerdesserten eller en annerledes aperitiff.
Les hele saken