drinkoppskriftHelena & The Pony
Foto: Marie Wengler

drinkoppskriftHelena & The Pony

En mild og deilig drink med te som alle vil like.

Fremgangsmåte

Shake ingrediensene med is og hell i vinglass. Topp med Copenhagen Sparkling Tea Vinter.

Tips:
Du kan bruke hvilken som helst annen type italiensk amaro-bitter enn Mondino.

Tartarsyre:
Bland 31 gram tartarsyre som du kjøper på apoteket med 69 gram kokende vann. Alternativt kan du bruke 2 cl sitronjuice.

Råvare:
Copenhagen Sparkling Tea Vinter

Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter

Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige bartender enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få ukens drink som nyhetsbrev 

 

Sendt inn av Copenhagen Sparkling Tea Company

Forsiden akkurat nå
Saftige lammekoteletter trenger ikke så mye mer enn dette
Dagens rett

Saftige lammekoteletter trenger ikke så mye mer enn dette

Kombinasjonen er sopp og loven samt en potetmos med fetaost gir akkurat det selskapet godt lammekjøtt trenger.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Slik lager du en julevri på klassikeren old-fashioned
Ukens drink

Slik lager du en julevri på klassikeren old-fashioned

Det er ikke hvilken som helst juleakevitt som er brukt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Hvilket øl du damper blåskjellene i, henger sammen med hvilken type øl du liker
Dagens rett

Forsiden akkurat nå - 4

Unike og autentiske spanske matopplevelser i Norge
Annonse

Unike og autentiske spanske matopplevelser i Norge

Oslorestauranten Xef og Asker-restauranten Porfavor Tapas & Vinbar er Norges eneste utvalgte av den offisielle spanske matsertifiseringen Spain Certification Program. Nærmere Spania kommer du ikke.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lær forskjellen på champagne, cava og prosecco - og finn din favoritt
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking lørdager kl. 14.30 i Oslo

Lær forskjellen på champagne, cava og prosecco - og finn din favoritt

Er du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på champagne, cava og prosecco - eller bare veldig glad i musserende vin? I løpet av halvannen time en lørdag ettermiddag får du svaret. Og mye gode bobler på kjøpet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

La deg inspirere av Smalhans' alternative julemeny

Anders Braathen deler Smalhans’ julemeny med «pig wings» i whiskysaus med røsti og kantarell, eplebrioche med whisky-karamellsaus og lettpisket krem og Mont d’Or med brødkrutonger og cornichons.

Les hele saken