Fyll en shaker med is og ha i alle ingrediensene - shakes godt og siles over i et godt avkjølt cocktailglass.
Pynt med et stort friskt bringebær.
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Fyll en shaker med is og ha i alle ingrediensene - shakes godt og siles over i et godt avkjølt cocktailglass.
Pynt med et stort friskt bringebær.
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Sendt inn av DiageoKomponert av Thotto, Ricks, Bergen
Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.
Les hele sakenHeidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.
Les hele sakenDet som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.
Les hele sakenMed en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenHar du rester igjen etter førjulsfesten, er det en pai du skal lage. Prøv bare denne oppskriften selv med juleskinke og rødkål.
Les hele saken