Ha alle ingrediensene i en shaker med is og rist godt. Sil over i et avkjølt cocktailglass.
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Denne klassikeren skal ha blitt laget for Winston Churchill før han ble statsminister av bartenderen Jim Gilmore på The American Bar på Savoy i London.
Ha alle ingrediensene i en shaker med is og rist godt. Sil over i et avkjølt cocktailglass.
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Apéritif
Du kan lage drinken med den type whisky du liker best, det vil si med eller uten røykkarakter. Eller du kan velge en helt annen type brennevin - for en mary kan lages på mange måter.
Soltero Y Sabroso betyr rett og slett enkel og velsmakende drink på spansk. Og den lever godt opp til navnet.
En luksuriøs og varm whiskydrink som smaker eksepsjonelt godt, særlig om du legger litt ekstra penger i å kjøpe en god fudge (myk karamell).
Julian Brady fra Vaskeriet i Bergen vant med denne drinken tittelen som Norges beste bartender. Du kan lett lage den selv.
Med vinterens største mirakel, skreien, kan vi leke oss med både tilberedning og drikketilbehør. Her får du oppskriftene.
Les hele sakenDenne tykke og gode suppen er aller best med solmodne tomater, ikke det som finnes mest av nå i januar, men det er fullt mulig å hjelpe til med modningsprosessen.
Les hele sakenHar ikke Italia en fast plass i ditt hjerte fra før, vil det absolutt få det nå. Med vin i glasset drømmer du deg bort sammen med Norges desidert mest entusiastiske vin- og italiaekspert.
Les hele sakenFilip August Bendi sikret den tredje norske sølvmedaljen noensinne med en treretters barnemeny med et gullegg i midten og en breiflabb som har satt standard for denne råvaren i lang tid framover.
Les hele sakenFiskegrateng er en enkel og fin middagsrett som ikke er spesielt vanskelig å snekre sammen. Den er også god å ha i bakhånd når du kommer sent hjem fra jobb og gjerne kan tenke deg noe varmt og lettvint.
Les hele sakenReinsdyr er noe av det aller beste fra norsk natur. Tyttebær er på andreplass. Sammen smaker dette intet mindre enn genialt.
Les hele saken