I denne oppskriften er det brukt mindre likør enn vanlig. Du kan fint bruke cognacen du har i barskapet.
I denne oppskriften er det brukt mindre likør enn vanlig. Du kan fint bruke cognacen du har i barskapet.
Her er oppskriften på en deilig champagnecocktail der god cognac er med på å å sette prikken over ien.
Den deilige smaken av afrikansk fruktlikør gir denne kaffedoktoren en ekstra dybde.
Selvfølgelig skal du servere gløgg i juleitden. Det blir ikke skikkelig jul uten. Denne er kruttsterk og brennhet og varmer helt ut i hårrøttene.
I denne oppskriften er det aprikosnektar som gir sødme, cognacen/brandyen fylde, den musserende vinen bobler og friskhet og de marinerte bærene byr på resten. Her er oppskriften.
Sidecar er en cocktail som aldri slår feil. Det er nesten umulig å ikke like sitrussyrligheten og -sødmen når den blander seg med smaksbredden til god cognac.
Drinken med det romantiske navnet Main dans la main, altså hånd i hånd, er laget av bartender Milan Petrák på Pigalle i Oslo. Navnet spiller like mye på at cognacen matcher så godt med appelsin.
Madame’s French 75 er en twist på Arnaud's French 75 med Veuve Clicquot og Hennessy VSOP i stedet for Moet & Chandon og Courvoisier VS.
Her finner du en spesiell, men lett cognacdrink, komponert av Jørgen Dons/Raus
I denne drinken skal du faktisk bruke et helt egg. Det skal shakes sammen med cognac, portvin, likør og sukkerlake før isen kommer i.
Cognac og sjokolade er en match av himmelske dimensjoner. Enda bedre smaker det når drinken er varm.