Poké smaker ekstra sommerlig og godt
Denne retten har ingenting med japansk mangakultur som Pokemon å gjøre, derimot er den Hawaiis populære vri på råmarinert sjømat.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Denne retten har ingenting med japansk mangakultur som Pokemon å gjøre, derimot er den Hawaiis populære vri på råmarinert sjømat.
Les hele sakenKveite er festmat, men behøver ikke ta lang tid av den grunn. Denne festpregete oppskriften tar en halvtime å lage.
Les hele sakenCeviche er en veldig populær rett, som det finnes mange forskjellige forslag til tilberedning. Denne oppskriften er hentet fra den peruanske restauranten Aymara i Oslo.
Les hele sakenTiradito forener peruanske mattradisjoner med japanske matlagningsteknikker. Dette er et ekteskap det er verdt å få med seg.
Les hele sakenMed denne søramerikanskinspirerte oppskriften skaper du salsastemning selv i februar.
Les hele sakenCeviche er både syrlig og med et lett chilibitt, og det er en av suksessfaktorene bak denne retten. I denne oppskriften får den mer syre, og noe sødme fra appelsinen samt økt metthetsfølelse fra avocadoen.
Les hele sakenSeien marieneres i lime mens du lager salsaen. Middagen er øyeblikkelig klar.
Les hele sakenDenne superkule oppskriften smaker supergodt og er superenkel.
Les hele sakenClaus Meyers gourmetrestaurant Gustu ligger i La Paz, Bolivia, og setter nye standarder i et land som ikke akkurat er kjent for sitt kjøkken. Restauranten er et sosialøkonomisk prosjekt hvor ideen ikke bare går ut på å lage god mat. Kjøkkensjef Kamilla Se
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på champagne, cava og prosecco - eller bare veldig glad i musserende vin? I løpet av halvannen time en lørdag ettermiddag får du svaret, med mye gode bobler på kjøpet.
Les hele sakenClotilde Davenne, en fremragende vinmaker fra Burgund, kommer til Oslo denne novemberkvelden for å servere syv av sine ikoniske viner.
Les hele sakenUtforsk historien til vinprodusenten Thomas Barton mens du nyter de klassiske Bordeaux-vinene sammen med førsteklasses mat.
Les hele sakenMat og vin forenes når kokkene på Betong disker opp med flere retter perfekt kombinert med vinene fra Korrell den 7. november.
Les hele sakenGå ikke glipp av en smaking med noe av det ypperste fra Rioja gjennom hele 10 viner fra den tradisjonsrike produsenten CVNE med David Piera som guide.
Les hele sakenSmak og lær om vinene fra Sør-Rhône – en av de mest berømte vinregionene i Frankrike.
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på champagne, cava og prosecco - eller bare veldig glad i musserende vin? I løpet av halvannen time en lørdag ettermiddag får du svaret, med mye gode bobler på kjøpet.
Les hele sakenDen 18. oktober får du en unik sjanse til å omfavne den autentiske baskiske atmosfæren midt i hjertet av Oslo sentrum.
Les hele sakenSmak hvorfor viner fra Burgund og Limoux er så ettertraktet blant vinelskere verden over.
Les hele sakenEn akevitt, og et par-tre rødviner, men de fleste andre vinene kan du styre unna - eller kjøpe på polet.
Men også en håndfull sidere som kan gjøre høstens matopplevelser ekstra kortreiste.
Teran er ikke hverdagskost, og heller ikke en hverdagsvin. Derimot en svært lagringsdyktig og terroirpreget rødvinstil som altså er høydepunktet blant septembernyhetene i basishylla.
Når det er sagt, er det mulig å finne whiskyer som er noe annet enn samleobjekter. Altså som det føles fornuftig å faktisk drikke.
Vi snakker om en Le Mesnil-champagne fra den fantastiske 2008-årgangen. Men det er 1549 andre viner å glede seg over, noen mer enn andre, og noen er riktig gode kjøp.
I dag er det en vri på en høyt elsket klassiker som står på kartet. Mai Tai-ens evigvarende popularitet er lett å forstå med sin rike og forfriskende smak.
Les hele sakenDet er det lille chilibittet og den balanserende smaken av tørket frukt som gjør disse muffinsene til noe litt utenom det vanlige.
Les hele sakenVinleksikonet alle vininteresserte må har, er i ny versjon med 1 million oppføringer.
Les hele sakenDe norske eplene er ikke bare gode å sette tenna i. De er ypperlige i desserter og kaker.
Les hele sakenViltkjøttet som er brukt i denne oppskriften finnes i alle dagligvarebutikker.
Les hele sakenEn svært tradisjonsrik druesort som i ny fortolkning har gitt dette for oss hittil ukjente området ny energi.
Les hele saken