Elsker du kiwi, er dette drinken for deg
Den får hjelp av en gul og en blå likør til å skape den irrgrønne fargen.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Den får hjelp av en gul og en blå likør til å skape den irrgrønne fargen.
Les hele sakenEn vaniljeduftende likør gjør denne kaffedrinken ekstra innsmigrende. Vil du ha ekstra trøkk, velger du espresso i stedet for vanlig kaffe.
Les hele sakenBrandy Alexander er en klassisk kombinasjon i kategorien guilty pleasures. En stor og kremete munnfull. Her har den fått et forfriskende element i form av eple som gjør den riktig så godt.
Les hele sakenLimoncelloen fra Sorrento voktes som den skatten den er. Derfor fremstilles likøren på akkurat samme måten som på 1800-tallet da enhver familie med respekt for seg selv laget sin egen. Eneste forskjellen er at dagens produsenter har tatt i bruk moderne te
Les hele sakenDen vannklare maraschino-likøren og det spesielle kirsebæret den lages av, er ikke like kjent som cocktailbæret den har gitt verdensberømmelse.
Les hele sakenDenne ginbaserte cocktailen med sine blomstertoner og kompleksitet fra vellagret sherry, er en perfekt overgang mellom sommer og høst.
Les hele sakenDet som gjør denne drinken så sommerlig elegant og leskende lett er hylleblomstlikøren. Dette kan bli din nye sommerfavoritt.
Les hele sakenAt alle, nesten uten unntak, elsker pannekaker er velkjent. Men denne klassikeren stiller i en egen liga. Du kan lett lage den hjemme.
Les hele sakenIskaffe er perfekt i varmen. I denne oppskriften er det kaffelikør som bidrar med kaffesmaken og sitron som bidrar med friskheten.
Les hele sakenDrambuie er en av verdens mest kjente likører, og finnes i de fleste barskap. Den kan definitivt brukes til mer enn bare over is eller i Rusty Nail.
Les hele sakenPiña colada smaker nemlig helt fantastisk på denne tiden av året og er et fint hvileskjær oppi all akevitten og juleølet.
Les hele sakenTo typer likør toppet med vodka er godteri for voksne. Og slett ikke så søtt som det kan høres ut som.
Les hele sakenParadise Beach er akkurat det du trenger på en lat julifredag.
Les hele sakenGranateple og pasjonsfrukt løfter tequilasmaken til nye høyder.
Les hele sakenDenne drinken er egentlig veldig enkel, men helt genial rent smaksmessig. Her er oppskriften.
Les hele sakenFløte og jordbær er en sikker vinner, og denne relativt alkoholsvake drinken er intet unntak.
Les hele sakenEn bedre start på påsken skal du lete lenge etter, for her har du appelsin, nøtter og deilig likør i skjønn forening.
Les hele sakenLikørbaserte drinker indikerer en godt søtlig smak. Vi balanserer med fersk lime og putter i litt mynteblader. God helg.
Les hele sakenUkens drink er basert på Vaccari Sambuca, en likør som så dagens lys så sent som i 1990. Likøren har fått navn etter destillatøren Arturo Vaccari. Med en konsis smak av anis og fennikel, friskes det hele opp med masse deilig fruktighet. Dessuten kan dette
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenBli med på VINOSUS 2025 – en unik mulighet til å smake flere hundre viner fra over 50 produsenter!
Les hele sakenLær om vinens vidunderlige verden på kun to timer. Få en god innføring i hvordan du smaker og bedømmer vin, og unn deg selv herlige fremtidige vinopplevelser. Se i saken hvilke viner som venter på deg!
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake på både champagne, prosecco, cava, crémant, musserende rosé og engelske bobler. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenGå ikke glipp av en utrolig smaking! Nyt 9 av de ypperste spanske vinene fra topprodusenten CVNE.
Les hele sakenDenne kvelden vil du ikke gå glipp av! Er du i tvil? Ta en titt på menyen og se selv. Med et begrenset antall plasser, gjelder det å være rask for å sikre deg plass.
Les hele sakenHvordan skal du komme i gang med din helt egen vinkjeller eller utvikle den du allerede har? Den 18. november kan du få ekspert hjelp – og smake 6 flotte lagringsviner!
Les hele sakenHold av den 14. november. En av "50 World Most Admired Wine Brands" kommer til Norge har med seg 8 spennende viner til deg!
Les hele sakenDen 5. november kan du bli med på en helt unik mat og vinopplevelse! Familia Zabala Martinez henter frem 7 deilige viner og Bon Lio disker opp med en 5-retters meny.
Les hele sakenDrøm deg bort til vakre Piemonte den 4. november med deilige viner og spennende historier fra en 5. generasjons vinmaker.
Les hele sakenRiktig gode kjøp er det ikke uventet lenger mellom.
Dette belgiske collab-ølet er det beste blant de testede ølene, siderne og mjødene i spesialpolet i oktober.
Røyk eller ikke røyk er spørsmålet når det kommer til whisky. Ja, takk begge deler er konklusjonen etter test av 39 nyheter i spesialutvalget.
Bak Eiane Gard i Rogaland står paret Jon Eiane Brandal og Elodie Musso. Sammen lager de en rekke knallgode og nytenkende sider.
En liten håndfull av de i alt 73 nye vinene i basis fortjener din oppmerksomhet. Men med disse i handlekurven er du godt skodd for høsten.
Fem år etter at baren åpnet, plasserte Handshake Speakeasy i Mexico by seg på toppen av World’s 50 Best Bars-listen.
Les hele sakenMyk og saftig med god konsentrasjon og moderat eikepreg er den moderne tilnærmingen til Rioja. Denne er dessuten godt priset.
Les hele sakenDenne kokeboka inspirerte til å bruke de usprøytede bladene på en vinplante, men du kommer langt med grønnkål fra butikken.
Les hele sakenDen norske kandidaten i finalen i Nordisk mesterskap for vinkelnere ble slått hårfint av svenske Martin Mortenson.
Les hele sakenDenne kvelden vil du ikke gå glipp av! Er du i tvil? Ta en titt på menyen og se selv. Med et begrenset antall plasser, gjelder det å være rask for å sikre deg plass.
Les hele sakenOver hele verden hentes arven fra den enkle gatematen fram, ofte retter som spises med hendene stående, eller på enkle serveringssteder. Men med noen unntak nytes japansk gatemat fortsatt innendørs.
Les hele saken