Lag en litt annen vri på pastaretten i dag
Om du ikke har sik i fryseren, kan du bruke annen type fisk fra fiskedisken. Uansett er retten vel verd å prøve selv om det ikke er så vanlig med fisk i pastaretter.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Om du ikke har sik i fryseren, kan du bruke annen type fisk fra fiskedisken. Uansett er retten vel verd å prøve selv om det ikke er så vanlig med fisk i pastaretter.
Les hele sakenGlad i pasta? Da er dette en rett for deg. Med soltørkede tomater, basilikum og hvit geitost etter hva du liker, blir mandagsmiddagen både spennende og smaksrikt. Og helt uten kjøtt.
Les hele sakenKongekrabbe er en eksklusiv råvare, som skinner selv i en så enkel innpakning som her.
Les hele sakenDette er ingen slankeoppskrift med to typer ost og fløte. Men godt smaker det.
Les hele sakenDette er en vri på klassikeren pasta Alfredo - som er bare med fløte og parmesan. Med kylling blir det mer å tygge på.
Les hele sakenOg samtidig får en rett som ikke bærer preg av å være restemat. Årsaken er den friske og søte nykålen.
Les hele sakenEn pastarett uten verken kjøtt eller fisk, men like fullt akkurat passe kompleks i smak. Jo bedre råvarer, jo mer smak. Bruk denne oppskriften som utgangspunkt.
Les hele sakenPasta er manges favoritt, og kan varieres på fantastisk mange måter. Her finner du et knippe gode oppskrifter.
Les hele sakenHvilken type pasta er den beste til din pastaoppskrift? Her er oversikt over de viktigste pastatypene i det italienske kjøkken - og hva du skal bruke dem til.
Les hele sakenDet var intet mindre enn kjærlighetsgudinnens navle som inspirerte formen på en av de mest kjente fylte pastatypene.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på champagne, cava og prosecco - eller bare veldig glad i musserende vin? I løpet av halvannen time en lørdag ettermiddag får du svaret, med mye gode bobler på kjøpet.
Les hele sakenDenne kvelden får du smake 10 forskjellige årganger av klassikeren Fontalloro fra Felsina, helt tilbake til 1990.
Les hele saken9. mai tar Weingut Maximin Grünhaus turen til Trondheim for å vise fram noen av sine beste viner og fortelle historien bak.
Les hele saken9. mai inviterer vi til rosévinsmiddag på Stock i Oslo, smak franske, lyse roséviner til en sommerlig meny i Bjørvika.
Les hele sakenBistro Tolvte på toppen av Munch-museet viser sin strålende matlaging til viner fra fire av de aller beste produsentene i Tyskland.
Les hele sakenOxney Estate er drevet av en norsk kvinne, 24. april kan du møte henne og smake hennes viner.
Les hele sakenVi er så heldige å få besøk av Rocche Costamagna, som har med seg sine beste viner og gode historier.
Les hele sakenSmak den elskede druen Chardonnay hele veien fra Vin de France til toppvin som Grand Cru fra Chablis.
Les hele saken5300 kroner er ikke billig, men sammenlignet med hva denne vinen går for internasjonalt er prisen en brøkdel. Den er et av få unntak, for de fleste rieslingene er innafor manges budsjett.
Det er ikke at du sparer så mye, med noen unntak, men da er du hvert fall sikret at du tar med deg noe som er virkelig godt.
Men også whiskyer - både skotske, japanske og amerikanske - som kommer til å havne i samlinger og kanskje aldri åpnes.
Den er en av i alt 90 produkter fra et bredt spekter av drikke, men som ikke er vin, testet i den siste tiden. I basisutvalget eller for bestilling. Mye spennende for påsken, inkludert påskeølet.
Den og i tillegg til noen andre gamle gode kjenninger som du nå kan plukke med deg på neste poltur, veier opp for det som ikke er særlig spennende. En hvitvin er imidlertid helt ny i basishylla.
Vafler er utrolig enkelt og alltid populært. De egner seg både til søtt og salt pålegg. Prøv den av disse ni oppskriftene.
Les hele saken5300 kroner er ikke billig, men sammenlignet med hva denne vinen går for internasjonalt er prisen en brøkdel. Den er et av få unntak, for de fleste rieslingene er innafor manges budsjett.
Les hele sakenSmak den elskede druen Chardonnay hele veien fra Vin de France til toppvin som Grand Cru fra Chablis.
Les hele sakenOm du ikke har sik i fryseren, kan du bruke annen type fisk fra fiskedisken. Uansett er retten vel verd å prøve selv om det ikke er så vanlig med fisk i pastaretter.
Les hele sakenBistro Tolvte på toppen av Munch-museet viser sin strålende matlaging til viner fra fire av de aller beste produsentene i Tyskland.
Les hele sakenIshavsrøye er i sannhet en delikatesse, og får ekstra drahjelp med denne innpakningen.
Les hele saken