Ukens pastarett blander du på et øyeblikk
En pakke tagliatelle og rester av røkelaks blir magisk med en kremet tomatsaus.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
En pakke tagliatelle og rester av røkelaks blir magisk med en kremet tomatsaus.
Les hele sakenTomatsaus med ansjos - marinara - er en klassisk italiensk saus som brukes både til pasta og pizza.
Les hele sakenSelvsagt forutsetter det at du liker pistasjnøtter - den ekte smaken altså. Er du ikke helt overbevist, kommer du til å bli det, for de sprø nøttene og den kremete sausen er en himmelsk match.
Les hele sakenOm du ikke har sik i fryseren, kan du bruke annen type fisk fra fiskedisken. Uansett er retten vel verd å prøve selv om det ikke er så vanlig med fisk i pastaretter.
Les hele sakenGlad i pasta? Da er dette en rett for deg. Med soltørkede tomater, basilikum og hvit geitost etter hva du liker, blir mandagsmiddagen både spennende og smaksrikt. Og helt uten kjøtt.
Les hele sakenKongekrabbe er en eksklusiv råvare, som skinner selv i en så enkel innpakning som her.
Les hele sakenDette er ingen slankeoppskrift med to typer ost og fløte. Men godt smaker det.
Les hele sakenDette er en vri på klassikeren pasta Alfredo - som er bare med fløte og parmesan. Med kylling blir det mer å tygge på.
Les hele sakenOg samtidig får en rett som ikke bærer preg av å være restemat. Årsaken er den friske og søte nykålen.
Les hele sakenEn pastarett uten verken kjøtt eller fisk, men like fullt akkurat passe kompleks i smak. Jo bedre råvarer, jo mer smak. Bruk denne oppskriften som utgangspunkt.
Les hele sakenPasta er manges favoritt, og kan varieres på fantastisk mange måter. Her finner du et knippe gode oppskrifter.
Les hele sakenHvilken type pasta er den beste til din pastaoppskrift? Her er oversikt over de viktigste pastatypene i det italienske kjøkken - og hva du skal bruke dem til.
Les hele sakenDet var intet mindre enn kjærlighetsgudinnens navle som inspirerte formen på en av de mest kjente fylte pastatypene.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenBli med på en unik reise gjennom tiden, hvor du får sjansen til å smake på en sjelden samling Rioja-viner helt tilbake til 1964 fra det verdensberømte vinhuset.
Les hele sakenDen 22. september kan du nyte et bredt spekter viner fra en velkjent vinprodusent fra Piemonte.
Les hele sakenDen 11. september inviterer vi til et eksklusivt cocktailkurs hvor du lærer å lage 5 cocktails. Det er begrenset antall plasser – så vær rask!
Les hele sakenBli med på en sommerkveld fylt med 9 deilige viner i glasset og strålende stemning, ledet av entusiastiske Kristine Sandsleth. Dette vil du ikke gå glipp av!
Les hele sakenI spesialpolet i juni må ølnyhetene spille annenfiolin.
Mens Diebolt-Vallois byr på det lekreste av chardonnay fra utfordrende 2017, fortsetter Gimonnet sin seiersmarsj med samme drue. Men britene gjør seg også bemerket.
Blant de drøyt 300 rosévinene vi har testet det siste året, for det meste årgang 2024 og 2023, finner du garantert noe for din smak og ditt budsjett. Også de beste rosevinene under 200 kroner hvor noen er latterlig billige.
Når du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Vi snakker vellagret sherry, men også historiske sørfranske sterkviner. Samt drikke som passer perfekt inn i mai
Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.
Les hele sakenDu har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.
Les hele sakenMaster of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.
Les hele sakenDenne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.
Les hele sakenI denne oppskriften kan du bruke enten makrell eller småørret. Begge smaker sommerlig med dette tilbehøret.
Les hele sakenI spesialpolet i juni må ølnyhetene spille annenfiolin.
Les hele saken