Her har Feinschmecker-kokkene lekt seg med kongekrabbe og gitt den asiatiske aromaer å bryne seg på. Noe som tilfører kongekrabben en ny horisont.
Fromasj eller mousse som det gjerne kalles i dag, er et populært element i kaker. Den luftige munnfølelsen er en av suksessfaktorene. Det er appelsinsmaken som preger denne kaken.
En deilig og frisk dessert der appelsinen får følge av deilig krydder. Tar deg bare 15 minutter å lage.
Disse halve appelsinene fylt med sjokoladekake blir en flott avslutning på bålkosen. Og en fin måte å utnytte både den siste varmen i bålet og drøye hviletiden litt ekstra.
Det er ikke vanskelig å forstå at denne salaten er ganske så fargerik. Det kan vi si om smaken også.
Kylling er manges favoritt, lettvint og tilgjengelig som råvaren er, også som økologisk. Du bør prøve Kyllingfilet med appelsin og ovnsbakte rotgrønnsaker.
En av de aller flotteste matfiskene vi har er piggvaren, og når den kommer på bordet er det duket for fest. Spesielt når den får slikt godt tilbehør som i denne oppskriften.
Selvfølgelig kan du kjøpe denne saften ferdig på flaske i butikken. Vi kan love deg at den blir mye bedre hvis du lager den selv, og det er enkelt.
Gulrot og appelsin gjør ikke bare denne marmeladen gylden, men også velsmakende. Deilig som pålegg brødskiva. Du kan også bruke den til kakefyll, tilbehør til stekt kylling, kalkun eller skinke.
Her er oppskriften på hvordan du selv kan lage deilige appelsinmarmelade med smak av vanilje.
Denne retten med mørt svinekjøtt får smak av rødbeter, sennep og appelsin.