ingredienser

Oppskrifter som inneholder chilipulver

Oppskriftstype

Ingredienser

  • 1 time 30 minutter

    Gjør skinkebiffen litt mer hot med krydder fra det indiske kjøkken. Legg de på grillen med spyd og lag litt ekstra korianderraita.

  • 45 minutter

    Når du griller er denne salaten alle vil ha mer av Hot barbeque-salat. Lag rikelig med denne oppskriften.

  • 20 minutter

    Pakk inn lammekjøttet i wraps. Det er like lettlaget som taco, men med marokkansk smak.

  • 15 minutter

    Burger eller taco? I dag behøver du ikke velge en gang. Trår du til med hjemmelagde burgerbrød og egenmekket dressing, blir det fest i stua med Tacoburger.

  • 15 minutter

    Nudler smaker deilig, og med alle de godsakene som står i oppskriften har du en rask hverdagsrett.

  • 30 minutter

    Milanesas er den latinamerikanske versjonen av milanese som er bedre kjent som wienerschnitzel. Prinsippet er det samme, bare at latinamrikanerne lar alle typer kjøtt paneres og friteres, og ikke bare kalv som i Nord-Italia og Østerrike.

  • 30 minutter

    Tapas kan du lage av det meste. Vi vil at du skal prøve å lage de av kylling. Garantert suksess.

  • 5 minutter

    Denne krydderblandingen passer perfekt til grillet lam eller spareribs.

  • 5 minutter

    Slik lager du krydderet som passer perfekt til spareribs.

  • 2 timer 30 minutter

    Når svineribbe møter kinesiskinspirert krydring, blir det fart på smaksløkene. Denne oppskriften er helt topp å inkludere i menyen for et koldtbord.

  • 20 minutter

    Chili con carne betyr chili med kjøtt. En får du en oppskrift som både er kjapt å lage og som smaker veldig godt

  • 20 minutter

    Har du liten tid og skal lage middag i en fei, er dette retten for deg. Du har ferdig middag på maks 20 minutter.

  • 1 time

    Du må ikke trene til Birken for å klare denne. Birkebeinerpizzaen kan alle klare å lage. Den er lett å lage og smaker fantastisk.

  • 1 time

    Kylling er manges favoritt, lettvint og tilgjengelig som råvaren er, også som økologisk. Du bør prøve Kyllingfilet med appelsin og ovnsbakte rotgrønnsaker.

Forsiden akkurat nå
Japansk-peruansk fusion sprer seg
+

Japansk-peruansk fusion sprer seg

Det pikante søramerikanske fusionkjøkkenet nikkei blander peruanske råvarer med japansk knowhow. På Issei i København har den tidlige sushikokken Christian Paradisi kastet seg over sjangeren og setter opp filialer flere steder i verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin
+

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin

Som vanlig er vi innom alt fra fjerne til nære himmelstrøk, fra det sterke til det svakere, med og uten bobler, men alltid med fokus på bærekraft.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her finner du alle de digitale utgavene av magasinet Aperitif
+
Klubb

Her finner du alle de digitale utgavene av magasinet Aperitif

Siden magasinet Aperitif er en del av medlemskapet i Mat- og vinklubben, har vi samlet alle lenkene til de ulike utgavene nedenfor.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Prøv denne vrien på fredagsbiffen. Du blir ikke skuffet
Dagens rett
Asiatiske biffspyd

Prøv denne vrien på fredagsbiffen. Du blir ikke skuffet

Disse asiatiskinspirerte biffspydene gir en knallavslutning på uka. Prøv denne superenkle oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Utforsk 4 stiler chardonnay kombinert med småretter
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 24. mai

Utforsk 4 stiler chardonnay kombinert med småretter

Gi helgen en pangstart – med 4 deilige viner og 4 småretter i perfekt harmoni, guidet av en førsteklasses lærer gjennom hele kvelden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet
Dagens rett

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet

Å steke en stor fiskefilet som den av steinbit hel, er perfekt på grillen. Ekstra godt blir det med ratatouille til.

Les hele saken