Grønnsakskarbonadene er så kjøttfrie som de kan bli, men ikke mindre saftige og gode av den grunn. Dog ikke helvegetar siden den inneholder så vel egg som ost.
Grønnsakskarbonadene er så kjøttfrie som de kan bli, men ikke mindre saftige og gode av den grunn. Dog ikke helvegetar siden den inneholder så vel egg som ost.
Gulrotkake er en klassiker. Her har vi laget søte, små porsjonskaker. De smaker godt av kokos, kanel og kardemomme.
Den eneste faren med denne kaken er at den får bein å gå på. En langpanne holder ikke lenge. Men om du stæsjer den slik kokken bak oppskriften, Espen Ramnestvedt gjør kan det holde.
Gresskarpai hører med til Halloween og Thanksgiving, og er en av de mest kjente amerikanske paiene. Men du kan selvfølgelig lage den når du får tak i gresskar.
Denne eplekaken kan du både ha ved siden av en kopp kaffe eller nyte den som en dessert.
Hvem kan motstå en eplekake med sesamfrø, pinjekjerner, marsipan og aprikos? Flg oppskriften så får du se.
Sveler med mascarpone og tyttebær er en solid munnfull, og knallgodt. Et finfint alternativ til vafler og med italiensk ostekrem blir det litt mer fest over svelene.