Varm melken til den er fingervarm, ca 37ºC og bland i gjæren.
Del smøret i terninger og romtemperere.
Tilsett hvetemel, sukker, salt og eggene og elt deigen godt for hånd eller med kjøkkenmaskin. Når deigen er smidig, tilsettes smør som er skåret i terninger.
Elt til smøret har blandet seg helt inn i deigen.
Dekk bakebollen med plast, og la den stå og heve i ca. 1 time.
Smelt sjokoladen sammen med fløten til du har en jevn blanding. Tilsett finhakket chili.
Ta deigen ut på melet bakebord. Del den i 10 like store emner og forme til runde boller. La dem hvile i ca. 5 min.
Kjevle emnene ut til små lapper. Legg en teskje med sjokoladefyll på midten av lappen. Brett lappen sammen til en liten pung slik at fyllet blir liggende i midten, og sett den med skjøten opp i en smurt muffinsform eller bruk store muffinsformer av papir.
Dekk bollene med et klede, og la dem heve til dobbelt størrelse i ca.1 time.
Pensle bollene med sammenvispet egg. Stek i ovnen på midterste rille ved 200° C i 10–15 min, til de er gyllenbrune. Avkjøl på rist.