Kjøttboller blir festmat når de serveres som tapas med annet smågodt. Prøv denne enkle oppskriften og koldtbordet er snart klart.
Kjøttboller blir festmat når de serveres som tapas med annet smågodt. Prøv denne enkle oppskriften og koldtbordet er snart klart.
Denne måte å serve egg på må du prøve. Får her får du følge av mye godt som garantert settes pris på.
En enkel, men likefull smakfull terte som du kan lage i flere etapper. Følg oppskriften og du blir overbevist.
Detter er barnas 17. maikake som de vil de elske. Her er oppskriften.
Rabarbra- og kokosdessert er en lettlaget dessert som du kan lage til alle anledninger. Blandingen av rabarbra og kokos gir en herlig smak av sommer.
Hvem har sagt at vegetarmat trenger å være kjedelig? Eller at burgere må lages av kjøtt? Da har de definitivt ikke prøvd denne oppskriften.
Enkelt, men du verden så effektivt for familiefreden. Gratinert kjøttdeig- og makaroniform er en oppskrift som holder det den lover.
Røsti er luksuriøse rivekaker - altså revne poteter og andre rotgrønnsaker som sprøstekes i panne og kan spises alene eller som tilbehør.
Skal du lage en ekstra god omelett skal du også ha i parmesan. Spinat setter en ekstra spiss på det hele. Her er den enkle oppskriften.
Makaronigrateng er en amerikansk klassiker, mac'n cheese, som her har fått ekstra sunt innslag av broccoli og en god gammel hverdagshelt, falukorven.
Her er oppskriften på en klassisk moussaka med full gresk pakke. Med kjøttsaus og hvitsaus selvfølgelig.
Svinekjøtt er mager mat, og denne deilige ovnsretten passer seg selv mens du dekker bordet Og skal du lage retten med brokkoligrateng.