Saftige vegetarburgere med ost
Foto: vaaseenaa

Saftige vegetarburgere med ost

Hvem har sagt at vegetarmat trenger å være kjedelig? Eller at burgere må lages av kjøtt? Da har de definitivt ikke prøvd denne oppskriften.

Fremgangsmåte

  1. Bland urtene med ost og mel.
  2. Bland alle ingrediensene og kna deigen sammen med eggene.
  3. Bruk hendene da blir alt best blandet.
  4. For å smake om burgerne er passe saltet, kan du først steke en prøvekake.
  5. Form deigen til burgere ved å dyppe en skje i kaldt vann først.
  6. Form like store og flate kaker.
  7. Dypp dem i griljermel.
  8. Legg kakene i brunet smør i stekepannen og stek dem pent brune.
  9. Etterstek burgerne på svak varme.
  10. Server vegetarburgere i hjemmelagde hamburgerbrød slik Hellstrøm ville laget de 
  11. Sammen med salat, agurk og avocado i skiver samt gjerne friske urter.

Deilige grønnsaksretter ligger her

Saftige burgere har vi virkelig mange gode oppskrifter på

Bli abonnent på aperitif +  og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Apéritif

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Ukens drink

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft

Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde
+
Godbiter i pollisten

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde

Master of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke
+
Ukens vin

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke

Denne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Ønsk sommeren velkommen med denne kombinasjonen av fisk og rabarbra
Dagens rett

Ønsk sommeren velkommen med denne kombinasjonen av fisk og rabarbra

I denne oppskriften kan du bruke enten makrell eller småørret. Begge smaker sommerlig med dette tilbehøret.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her