Saftige vegetarburgere med ost
Foto: vaaseenaa

Saftige vegetarburgere med ost

Hvem har sagt at vegetarmat trenger å være kjedelig? Eller at burgere må lages av kjøtt? Da har de definitivt ikke prøvd denne oppskriften.

Fremgangsmåte

  1. Bland urtene med ost og mel.
  2. Bland alle ingrediensene og kna deigen sammen med eggene.
  3. Bruk hendene da blir alt best blandet.
  4. For å smake om burgerne er passe saltet, kan du først steke en prøvekake.
  5. Form deigen til burgere ved å dyppe en skje i kaldt vann først.
  6. Form like store og flate kaker.
  7. Dypp dem i griljermel.
  8. Legg kakene i brunet smør i stekepannen og stek dem pent brune.
  9. Etterstek burgerne på svak varme.
  10. Server vegetarburgere i hjemmelagde hamburgerbrød slik Hellstrøm ville laget de 
  11. Sammen med salat, agurk og avocado i skiver samt gjerne friske urter.

Deilige grønnsaksretter ligger her

Saftige burgere har vi virkelig mange gode oppskrifter på

Bli abonnent på aperitif +  og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Apéritif

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
750 viner testet: Dette er en av de aller mest unike julinyhetene på polet
+
Tester

750 viner testet: Dette er en av de aller mest unike julinyhetene på polet

Julinyhetene har en rekke sjeldne hvitviner, så om du ikke har fylt opp programmet for sommeren, er et dypdykk i nye vinopplevelser være et forslag å vurdere.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Vannmangel forandrer vinlandskapet
+

Vannmangel forandrer vinlandskapet

At vinplanter trenger vann, er ikke noe nytt, men med den dramatiske endringen i hvordan nedbøren faller i verdens vinområder, kommer til å forandre vinlanskapet betydelig.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Muscadet i en klasse for seg og et veldig godt kjøp
+
Godbiter i pollisten

Muscadet i en klasse for seg og et veldig godt kjøp

Den er pent moden og drikkeklar og finnes sågar også i magnum.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Den perfekte piknik-rosévinen
+
Ukens vin

Den perfekte piknik-rosévinen

Den har skrukork og er derfor garantert feilfri, men først og fremst er den er lekker rosévin til en gunstig pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Gratiner blåskjellene - og bli overbevist - her med sennep og ost
Dagens rett

Gratiner blåskjellene - og bli overbevist - her med sennep og ost

Blåskjell smaker like fantastisk gratinert som den mer klassiske vrien. Gratinering er en fin måte å bruke eventuelle rester på,

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Krabbe, kål og kabinett er veien til gastronomisk suksess
+
Mat og vin i kombinasjon

Krabbe, kål og kabinett er veien til gastronomisk suksess

Spisskålen er minst like enkel å kaste på grillen som pølser. Og hvis du jazzer den opp med litt krabbe og kabinett, så har du det de tre K-ene skulle stått for i en vakker verden.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her