I Russland kalles disse posteiene pirozhki eller vatrushki. I denne oppskriften får du valget mellom pirogdeig (med gjær) eller tertedeig.
Piroger er russernes svar på pizza eller samosa. De kan fylles med det meste. I denne oppskriften er det lettlaget kjøttfyll. Har du ikke tid å vente på at deigen heves, kan du bruke ferdigdeig fra butikken. Det blir ikke helt det samme, men fyllet gjør susen.
Hvitkål i pirogene er noe russerne elsker. Du bør prøve de også til kveldskos eller som nistemat.
I Russland lager de mange varianter av pirog. Denne oppskriften har vi brukt fisk. Du kan bruke den til kveldskos eller som turmat.
I både Bulgaria og Tyrkia serveres de som forrett. Du kan bruke de som tapas eller på et koldtbord. Med litt spekepølse og brød og så er du klar til å servere.
I Bulgaria kalles denne retten Misch-masch eller Mish-mash.Den spises for det meste til frokost eller lunsj, men fungerer utmerket som middag med brød til.
Denne dessertkaken er kjent som Hawaiian Upside-Down Dessert på menyer i USA.
Karamellpudding er virkelig en perfekt dessert. Når du legger til litt portvin i blir nytelsen maksimal.