Denne oppskriften er laget av Ingrid Espelid Hovig. Du vil ikke angre på at du følger hennes råd når du skal alge kjøttboller med tilbehør.
Denne oppskriften er laget av Ingrid Espelid Hovig. Du vil ikke angre på at du følger hennes råd når du skal alge kjøttboller med tilbehør.
Denne retten går aldri av moten og det er sikkert fordi vi har spist denne hele livet. Og ikke minst fordi den er knallgod.
Vaniljesaus passer veldig godt til desserter med bær, blåbærpai, bakte epler, sjokoladepudding eller gelé. Her er oppskriften på lettlaget vaniljesaus.
Dette må være verdens enkleste dessert å lage. Kun to ingredienser. Du kan server den alene, eller med revet sjokolade, revet appelsinskall, kakaopulver, kakestrøssel eller friske bær.
Lage en skikkelig pytt i panne som får det til å kjennes i panna de også. Med hvitløk, chili og paprika lover vi at smaken sitter lenge.
Kan du lage karbonader uten kjøtt? Det kan du helt klart med vår oppskrift på à la Lindstrøm.
Genialt enkelt, raskt å lage og svært velsmakende både for store og små.
Disse pannekakene kan du ha til frokost, lunsj og middag.Så deilig smaker de. Server med lønnesirup og syltetøy.Salt pålegg kan du også bruke.