Denne kaken kalles også Pinocchiokake -
Sarah Bernhardt i langpanne er et godt, praktisk og glutenfritt alternativ på kakebordet. Med mandelbunn og sjokoladekrem er den særlig populær til jul.
Pavlova er en festkakefavoritt som kan varieres i det uendelige. I denne oppskriften er det særlig sitronkremen som gjør susen.
Varmvispet marengs - også kalt sveitsisk marengs - holder seg lenger fast enn vanlig kaldpisket fransk marengs og fungerer veldig godt til å "brennes" som i denne oppskriften. Smaken er den samme søte myke.
Marengs, hylleblomst og bringebær er suksessformelen for denne kaken som forfører alle.
Fromasj eller mousse som det gjerne kalles i dag, er et populært element i kaker. Den luftige munnfølelsen er en av suksessfaktorene. Det er appelsinsmaken som preger denne kaken.
Om du ikke visste det så ligger Kvæfjord i Troms fylke, på grensen til Nordland fylke. Bygda er kjent for tre ting, som alle er i verdens beste-kategorien: jordbær, poteter og altså denne kakeoppskriften.
Har du ikke rabarbra i hagen, finner du den i fruktdisken. Da er du klar til å bake denne deilige kaken.
Dette er en kake der krokan spiller en hovedrolle i sammen med marengsen. Du får brukt både eggehviter- og plommer. Med andre ord, ingen ting går til spille, og hver munnfull er en fryd.
Iskrem er en klassisk dessert. Sammen med myke pepperkaker, forfriskende klementiner og knasende mandler, tar du desserten til nye høyder.
Nyplukkete blåbær fortjener å spille hovedrollen i denne kaken. Har du ikke plukket blåbær, kommer du langt med fjorårets fra fryseren, eller du kan bruke kjøpebær.
Denne iskaken er veldig enkel å lage. Ikke minst tar det liten tid før du kan servere en deilig kake.